Annonce
Billund Ugeavis

Frisør Bruun og Fasterholdt klar til åbning: - Kunderne må efterhånden ligne 'jeg-ved-ikke-hvad'

Sarah Bruun (tv) og Jane Fasterholdt ser frem til at måtte tage imod kunderne igen. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Tirsdag var ventetiden hos flere af landets frisører meget lang, og frisør Bruun og Fasterholdt var ingen undtagelse.

Billund: Lige nu skal man væbne sig med tålmodighed, hvis man vil have ordnet lokkerne. Der er nemlig rift om tiderne, og tirsdag formiddag var der over en times ventetid for bare at komme ind og booke en tid hos flere af landets frisører.

- Vi havde en kunde, der var meget overrasket over, at der var 33.000 personer foran i køen, siger medejer af frisørsalonen Bruun og Fasterholdt Sarah Bruun.

Nok er frisørsalonen ikke helt ukendt, men den lange ventetid skyldes, at flere frisører over hele landet anvender det samme bookingsystem.

- Lige da det breakede, at frisørerne måtte åbne, kom der tryk på, siger Sarah Bruun.

Ikke desto mindre vil mange gerne til frisøren, og hos frisørsalonen på Butikstorvet skal man i hvert fald ikke regne med at få en tid før engang i maj.

- Men det kommer selvfølgelig an på, hvad man skal have lavet, understreger den anden medejer af frisørsalonen, Jane Fasterholdt.

Annonce

Spændt på åbningen

Både Jane Fasterholdt og Sara Bruun er klar på at tage imod kunderne igen.


Det rumsterer lidt indeni, for vi er servicemennesker, der elsker at service vores kunder

Sarah Bruun


- Kunderne må efterhånden ligne "jeg-ved-ikke-hvad", siger Jane Fasterholdt og slår ud i en latter.

- Vi savner kunderne rigtig meget. Det er helt rørende med de beskeder og billeder, vi har fået tilsendt af folks frisurer og egne klipninger, supplerer Sarah Bruun.

Som det ser ud nu, har frisørerne lov til at åbne den 6. april og klippe kunder, der kan fremvise en negativ test, men hvordan det i praksis skal fungere, ved de to indehaver endnu ikke.

- Jeg tror, det bliver lettere at genåbne denne gang, nu hvor vi har erfaring fra foråret. Det rumsterer lidt indeni, for vi er servicemennesker, der elsker at service vores kunder, og vi er ikke glade for at skulle agere politi, siger Sarah Bruun, der dog ikke er helt afskrækket ved tanken om, at kunderne skal fremvise et coronapas.

- Så bliver risikoen for, at vi klipper en coronasmittet og dermed, at en af os skal sendes hjem mindsket en del, fortsætter hun.

De to ejere har nemlig faste pladser i salonen, så de ikke risikerer at måtte lukke helt ned i tilfælde af en coronasmittet kunde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce