Annonce
Billund Ugeavis

Nyt it-system skal gøre livet nemmere for foreninger

Billund: Billund Kommune har investeret i en ny portal, der bærer navnet Fritidsliv og erstatter det gamle bookingsystem EG On.

Ønsket er, at det skal være nemt og hurtigt at betjene det lokale foreningsliv i Billund Kommune. Derfor har kommunen investeret i Fritidsliv fra KMD Booking, som digitaliserer processen ved booking af kommunens fritidsfaciliteter, samler foreningerne i en portal og på længere sigt understøtter ansøgninger af tilskuds- og puljemidler.

- Det er blevet tydeligt for os, at det gamle system ikke har været integreret godt nok i foreningslivet. Derfor er oplysningerne på foreningerne ikke vedligeholdt. Det har været en udfordring, når vi har skulle kommunikere om ændringer af retningslinjer med mere under corona. Samtidig ønsker vi, at foreningerne nemt kan finde og booke et lokale, søge tilskud og puljer og orientere sig om seneste nyt. De ønsker kan Fritidsliv opfylde, fortæller Rasmus Kaufmann, områdechef for kultur og fritid.

Fritidsliv implementeres løbende i mindre dele i 2021 og forventes fuldt implementeret i løbet af 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce