Annonce
Billund Ugeavis

Frivilligrådet besøger sociale foreninger, når det igen er muligt

Frivilligrådet i Billund Kommune mødes virtuelt, indtil de igen kan mødes fysisk. Her tager de så rundt til foreningerne i kommunen. Foto: PR

Billund: Når de frivillige sociale foreninger igen kan tage ordentligt hul på foreningsarbejdet igen, tager Frivilligrådet på turné i kommunen.

Hvordan de sociale foreninger er påvirket af coronasituationen, samt hvordan Frivilligrådet kan understøtte dem i deres virke, er noget af det, som rådet ønsker at drøfte på deres kommende turné, hvor de vil besøge flere byer i kommunen og invitere sociale foreninger til et fælles møde.

Datoerne kommer først, når det vides, hvornår foreningerne igen kan samles fysisk. Indtil de fysiske møder er mulige, står den på virtuelle møder i Frivilligrådet.

- Frivilligrådet består af medlemmer i deres bedste alder. Det er ikke alle, som er lige hurtige med en computer, mig selv inklusiv. Men vi tog udfordringen, da vi havde brug for at komme i gang med nogle af vores drøftelser, så vi kan nå dem, inden der er valg i efteråret, og det lykkedes rigtig godt, siger formanden for Frivilligrådet Gurli Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce