Annonce
Billund Ugeavis

Frygter spredning af covid-19: Ingen fysisk undervisning i Billund Kulturskole

Billund Kulturskole opgiver at mødes i de kommende to uger. I stedet kan eleverne få undervisning virtuelt, hvis det giver mening. Arkivfoto: Ronnie Flyvbjerg Olesen.
Frygten for spredning af covid-19 får nu Billund Kulturskole til at droppe at mødes fysisk frem til den 27. november. I stedet bliver der givet virtuel undervisning, hvis det giver mening.
Annonce

Billund Kommune: I de kommende to uger bliver der ingen fysisk undervisning i Billund Kulturskole. Skolen har taget den beslutning, at al undervisning frem til og med den 27. november foregår virtuelt.

Årsagen er, at en lærer på Billund Kulturskole i sidste uge blev konstateret smittet med covid-19, og siden er der blevet arbejdet hårdt på at opspore og forhindre yderligere smittespredning.

Det er af denne årsag - for at forsøge at forhindre smitten i at brede sig - at skolen nu lukker ned for fysiske aktiviteter.

- Vi har i den seneste uge fulgt alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne for at forhindre spredning af smitten, men vi ser fortsat, at der dukker nye smittetilfælde op. Samtidig dukker der i øjeblikket generelt mange tilfælde op i kommunen, og da vores undervisning samler elever på tværs af kommunen, siger både vores fornuft og mavefornemmelse os, at det nu er tid til at tage mere drastiske midler i brug. Ved midlertidig at stoppe den fysiske undervisning kan vi forhåbentlig bidrage til, at smittetrykket i kommunen falder igen, siger Per Weile Bak, der er leder af Billund Kulturskole, ifølge en pressemeddelelse.

Selvom det ikke er muligt at mødes fysisk, behøver eleverne ikke nødvendigvis blive snydt for undervisningen i kulturskolen. I de tilfælde, hvor det er muligt og giver mening, vil der blive tilbudt undervisning online.


Ved midlertidig at stoppe den fysiske undervisning kan vi forhåbentlig bidrage til, at smittetrykket i kommunen falder igen.

Per Weile Bak
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce