Annonce
Billund Ugeavis

Fyringsrunde i Lego House: 16 stillinger nedlagt

16 stillinger er blevet nedlagt i Lego House åbning. Arkivfoto: Søren Gylling
De mange restriktioner, som coronakrisen har ført med sig, rammer Lego House hårdt. Antallet af gæster har i 2020 været rekordlavt, og det går nu ud over en række medarbejdere, der mister deres job.
Annonce

Billund: Coronakrisen har gjort sit indtog i Lego House, hvor en række medarbejdere fredag har modtaget en opsigelse. I alt er 16 stillinger i oplevelseshuset i Billund blevet nedlagt. 10 af stillingerne var i forvejen ledige, og seks medarbejdere er derfor blevet afskediget.

Det er coronapandemien, der i sidste ende får skylden for, at det bliver nødvendigt at skære i antallet af medarbejdere.

- Vi laver en tilpasning af vores organisation i forhold til det aktivitetsniveau, vi forventer til næste år. Der forventer vi, at vi stadig vil ligge et godt stykke under besøgstallet fra 2019, siger Jesper Vilstrup, der er administrerende direktør i Lego House.

De nedlagte stillinger fordeler sig bredt i hele organisationen og afspejler, at det er stort set al aktivitet, som bliver påvirket.

- Vi har indtil videre haft under halvdelen af det antal gæster, som vi havde i 2019, siger Jesper Vilstrup, der vil vente med at offentliggøre konkrete besøgstal til efter årsskiftet, hvor han laver et samlet regnskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce