Annonce
Billund Ugeavis

Fyrværkeriimportør dropper brugen af plastik i produkter

Direktør Morten Sørensen. Foto: PR
Fyrværkerieksperten A/S fjerner plastik i sine produkter i 2020 og vil samtidig CO2-kompensere for transport og afbrænding.
Annonce

Vandel/Thisted: Fyrværkerieksperten A/S, der har hovedkontor i Thisted og lager i Vandel, har efter et længere udviklingsarbejde fundet frem til en metode, der fra 2020 overflødiggør brugen af plastik i sine produkter. I stedet for at bruge plastik anvendes genanvendelige materialer som pap og træ. Derved undgås det, at tonsvis af ikke-nedbrydeligt materiale ender i naturen.

- Vi har i længere tid forsøgt at finde en løsning, der gør, at vi kan undgå plastik i vores produkter. Nu er det endelig lykkedes os, og vi er allerede i gang med at ændre produktionen, så tiltaget træder i kraft i 2020, siger direktør Morten Sørensen, der står i spidsen for landets største importør af fyrværkeri i en pressemeddelelse.

Udviklingsarbejdet har desuden ført til, at Fyrværkerieksperten i 2020 introducerer en serie af produkter med reduceret støjeffekt. Dermed imødekommer man de mange ejere af hunde og heste, som hvert år føler sig generet af fyrværkeri med stor knaldeffekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce