Annonce
Billund Ugeavis

FysioDanmark tilbyder patienter i Billund, Esbjerg og Varde hjælp via videokonsultationer

Annonce

Billund: Ligesom i Varde og Esbjerg tilbyder FysioDanmark i Billund også telefon- og videokonsultationer, hvis man er i risiko for betydelig tab af sundhed, funktion, livskvalitet eller arbejdsevne.

- Grundet Covid-19 har vi måtte aflyse og udsætte behandlinger. Mange af vores patienter håndterer situationen godt, men hvis man pludselig får alvorlige problemer i bevægeapparatet, hvor man fx ikke kan komme ud af sengen eller oplever svære smerter, kan hverdagen blive uoverskuelig. Derfor har vi iværksat nødberedskabet, så vi nu kan hjælpe dem, der har brug for vejledning og akut behandling, fortæller Ejer og fysioterapeut Lars Nikolajsen i en pressemeddelelse fra FysioDanmark Billund.

Har man brug for hjælp, kan man kontakt FysioDanmark Billund telefonisk, hvor klinikkens fysioterapeuter sidder klar til at vurdere din situation og afdække dit behov. Herefter henvises man hurtigst muligt til telefon- og videokonsultation eller akut behandling hos fysioterapeuten. Telefon- og videokonsultation er begge tilskudsberettiget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce