Annonce
Billund Ugeavis

Genbrugsbeholdere skal have nye låg

Lågene til de todelte 240-liters genbrugsbeholdere har vist sig at gå for let i stykker. Derfor vil Billund Kommune nu udskifte dem. Foto: Billund Kommune
Lågene på de grønne genbrugsbeholdere går for let i stykker. Derfor har Billund Kommune besluttet at udskifte dem. Det vil ske hen over foråret.
Annonce

Billund Kommune: De borgere, der har en todelt 240-liters genbrugsbeholder kan se frem til, at låget i løbet af den kommende tid vil blive udskiftet. Årsagen er, at lågene på genbrugsbeholderen har vist sig ikke at være specielt holdbar og lidt for let gå i stykker, og derfor har Billund Kommune besluttet, at samtlige låg på genbrugsbeholderne skal udskiftes.

Det er især i forbindelse med, at genbrugsbeholderne er blevet tømt, at mange af dem er gået i stykker, og det har Billund Kommune derfor valgt at tage konsekvensen af.

Genbrugsmedarbejderne i kommunen er allerede begyndt at udskifte de mange låg, der er på genbrugsbeholderne. Det er beboerne i Billund og Grindsted, der først vil opleve, at lågene bliver skiftet, og herefter vil arbejdet fortsætte i de mindre byer i kommunen.

Annonce

Tager tre-fire måneder

Udskiftningen vil formentlig komme til at foregå over en rum tid.

- Antallet af medarbejdere hos os er ikke det samme som antallet af skrældemænd, og udskiftningen vil derfor kun blive gjort de dage, hvor der er medarbejdere fri til arbejdet, fortæller Peter Skov, der er driftsleder i afdelingen affald og genbrug, via en pressemeddelelse.

Driftslederen forventer, at udskiftningen af de mange låg vil komme til at tage det meste af foråret. Han kan ikke sige noget nærmere om, hvornår de enkelte borgere vil få udskiftet deres låg, men han understreger, at det vil være til stor hjælp for kommunen, hvis alle borgere med en todelt 240-liters genbrugsbeholder lader den stå synligt, indtil den har fået nyt låg.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce