Annonce
Billund Ugeavis

Gerner har stillet legoudstillinger op og sikret plads til den kæmpestore virksomhed i Billund: Hans lageropgaver har givet ham en meget lang titel

Gerner Willumsen. PR-foto

Gerner S. Willumsen, Billund, skulle fredag den 17. december fejre 40 års jubilæum i Lego Koncernen. Det er dog nu blevet aflyst på grund af coronarestriktioner.

Gerner Willumsen blev i 1981 ansat i modelproduktionen som lagerarbejder. Her servicerede han limstuen ved blandt andet at hente varer, gøre diverse modeller klar til forsendelse og lave papkasser med specielle mål. Op gennem 80'erne øgede Lego Koncernen sin produktion og havde derfor brug for større lagerkapacitet. Derfor lejede Lego i denne periode lagerplads ude i byen, og her stod Gerner meget ofte for en masse praktiske løsninger, således at de valgte bygninger blev udnyttet på bedste vis.

I 1994 kom Gerner til modelproduktionens lager for færdigvarer. Her bestod hans opgave i at sende byggede modeller til de europæiske markeder.

Annonce

I 1995 blev han også tilknyttet Shows & Events-afdelingen, som er en afdeling for opbevaring og distribution af Lego World Shows. Her var Gerner med til at stille udstillinger op i forbindelse med diverse arrangementer

Gerner har gennem de 40 år, han har været ansat i Lego Koncernen, hovedsagelig arbejdet med opgaver, der på en eller anden måde omhandler lagerarbejde, og på et tidspunkt fik han da også en fin titel med navnet ”Global Marketing Supply Chain Wearhouse Assistent” – en titel han ikke sådan lige glemmer.

Fra 2012 blev Gerner tilknyttet ATE-afdelingen. Her har han ansvaret for Shop at Home-opgaver i Lego. Derudover har han også fortsat sin gang på lageret, da han afløser vores lagermand ved fravær.

Annonce
Billund Ugeavis

Garden spiller med proffer - og du kan lytte med. Det er helt gratis

Annonce
Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Annonce
Billund Ugeavis

Den nye kultursatsning i Billund har fået egen bestyrelse: Tidligere byrådsmedlem og kendt brudekjole-direktør er med

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

SkoUniverset et år efter: Vil tiltrække kunder fra omegnsbyerne

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Billund Ugeavis

En hyldest til Legos 'Super Ole': Internationale teaterfolk og lokale børn er på scenen i teaterstykke om Billunds visionære erhvervsmand

Billund Ugeavis

Lise har startet legegruppe for hjemmepassere i Billund

Billund Ugeavis

Højgaard-brødre er blevet æresmedlemmer af Gyttegård

Billund Ugeavis

ABC Lavpris vil dække kundernes behov for alle dagligvarer - den formel har fungeret i 40 år

Billund Ugeavis

Jane og Brian modtager Årets Skulderklap i Vorbasse

Billund Ugeavis

Grindsted får vaccinationscenter i Magion

Billund Ugeavis

Få din helt egen legomodel udstillet i Legoland

Billund Ugeavis

Kattens Værns internat er Billunds nye udflugtssted - og med lidt til hunde

Annonce