Annonce
Billund Ugeavis

GF Forsikring klar til flytning: - Det er hele vores setup at være lokale

Bestyrelsesformand i forsikringsselskabet GF Forsikring, Jens-Peter Riis Jensen, foran de nye lokaler. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Siden 2008 har GF Forsikring været en del af Billund bybillede, og efter flere års venten kan de endelig flytte ind i deres nye lokaler.
Annonce

Billund: Efter flere år i byggerod kan GF Forsikring og medarbejderne i Billund endelig flytte fra deres midlertidige bolig over i deres nye lokaler på Butikstorv, hvor de har udsigt til Hans Jensensvej.

Bestyrelsesformand i forsikringsselskabet, Jens-Peter Riis Jensen, har været med i byggeprocessen fra begyndelsen.

- Det er mig, der har koordineret aftaler med håndværkere og har været med forløbet, lige siden Kirkbi ringede tilbage i 2011 eller der omkring, og spurgte, om de måtte købe grunden, siger Jens-Peter Riis Jensen.

Han har løbende været med til møder og er blevet inddraget i forhold til blandt andet indretning af de nye lokaler.

- Det har været spændende at blive medinddraget, og det er en dejlig fornemmelse at blive hørt. Det har virkelig været en god proces, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Annonce

Synlighed

Ifølge Jens-Peter Riis Jensen har GF Forsikring selv udpeget deres placering i Billunds nye bymidte.


Jeg fik lov til at se tegningerne tidligt i processen, og allerede der kunne jeg se, at det ville blive fantastisk flot

Jens-Peter Riis Jensen


- Vi har valgt denne placering, fordi vi er synlige, forklarer han og uddyber, at det er vigtigt for selskabet at være tilstede i byen og lokalforankret.

- Det er hele vores setup at være lokale. Vi kom til Billund i 2008, og vi kan se en stigning af markedsandele, så det har kunnet betale sig for os at komme til byen.

Han har siden begyndelsen af byggeriet haft tiltro til, at resultatet ville være mere end tilfredsstillende.

- Jeg fik lov til at se tegningerne tidligt i processen, og allerede der kunne jeg se, at det ville blive fantastisk flot, siger Jens-Peter Riis Jensen.

Fem medarbejdere får plads i afdelingen i Billund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce