Annonce
Billund Ugeavis

Give og Billund Rotary overrakte en bil til en heldig vinder

En glad vinder kunne tage sig en hel ny bil med hjem. Privatfoto

Billund: Trods udfordringer med corona kunne Give og Billund Rotary den 25. august melde udsolgt af årets 2500 lodsedler, hvor hovedpræmien var en bil.

I Billund har klubben fået stor hjælp fra personer bag Family Fun Factory og countryaftenerne i løbet af sommeren til at sikre salget.

Sidste uge kunne den glade vinder Bo Gaardsvig Vilstrup afhente præmien hos Fasterholdt Biler. Nøglerne blev overrakt af Aage Buch, Billund Rotary Klub og Benny Kirkeby, Give Rotary Klub.

Ifølge en pressemeddelelse fra Billund og Give Rotary har der været en utrolig opbakning fra erhvervslivet i Billund og Give med mange sponsorater, der har været afgørende for det flotte overskud fra lotteriet. Overskuddet giver mulighed for at hjælpe udsatte børn og familier i lokalområdet, almen kultur- og ungdomsudveksling og bedre vandhygiejne i Sydafrika.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Den røde løber lå klar: Velkommen tilbage til fitnesscentret

Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce