Annonce
Billund Ugeavis

Gyttegård Golf Klub tilbage i elitedivisionen

Vinderholdene fra Gyttegård Golfklub. Foto: Gyttegård Golfklub

Hejnsvig: Søndag den 13. september blev en rigtig god dag for Gyttegård Golf Klub, lyder det fra klubben i en pressemeddelelse.

To hold spillede om oprykning, og to hold rykkede op. Breinholtgård Golfklub lagde græs til begge matcher.

Gyttegård Golf Klubs herrehold mødte holdet fra Mollerup i kampen om at komme tilbage i elitedivisionen. Efter formiddagens foursomes var stillingen 3-3. Eftermiddagens singler skulle derfor afgøre, hvem der sikrede sig pladsen i Elitedivisionen.

Kampen bølgede hele tiden frem og tilbage dog oftest med en lille fordel til Gyttegård-drengene og med sejre til Adam Kamp, Ronni Kamp, Mads Dam og Nicolai Højgaard sikrede klubben sig en sejre på 11-7 og dermed en plads i elitedivisionen 2021.

Damerne skulle igennem en slagspilsmatch mod tre andre hold, hvor de tre bedste hold rykker op. Med en flot andenplads til dameholdet blev oprykning til andendivision fra 2021 en realitet.

Også klubbens ungdomshold – U16 holdet i mesterrækken - gjorde sig bemærket, da de i fornem stil og med hele ni slag ned til nummer to kvalificerede sig til landsfinalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce