Annonce
Billund Ugeavis

Gyttegård Golfklub har haft et fremragende år trods corona

Karin Carlotte Østergaard fik overrakt prisen som Årets GGK'er af bestyrelsesmedlem Erik Enggaard. Privatfoto
Prisen som Årets GGK'er gik til Karin Charlotte Østergaard for sit store arbejde med børn og unge i klubben.
Annonce

Gyttegård: Selvom den allestedsnærværende coronakrise har sat sine spor, har det været et godt år for Gyttegård Golfklub. Det var hovedtrækkene, da formanden for Gyttegård Golfklub, Hans Bennetzen, aflagde beretning på klubbens generalforsamling.

Selvom sæsonen blev indledt skidt med nedlukning på grund af corona, er klubben kommet i mål med det bedste økonomiske resultat i mange år. Det skyldes mange nye medlemmer og en vækst i antallet af besøgende til golfklubben. Derfor forbliver kontingentet i 2021 på samme niveau som hidtil.

Annonce

Flotte sportslige resultater

Sportsligt har det været et godt år for Gyttegård Golfklub. Tvillingerne Rasmus Højgaard og Nicolai Højgaard har fået deres internationale gennembrud med flotte resultater på Europatouren. Rasmus Højgaard har endda præsteret to sejre og er således virkelig slået igennem som et internationalt topnavn inden for golf.

Det bedste herrehold i Gyttegård Golfklub rykkede i 2020 op i elitedivisionen. Også kvindeholdet rykkede op, da det blev til avancement til 2. division. Her er målet, at holdet på lidt længere sigt rykker op i elitedivisionen.

Ved generalforsamlingen blev der uddelt to priser. Prisen som Årets GGK'er gik til Karin Charlotte Østergaard for sit store arbejde med børn og unge i klubben.

Prisen som Årets Junior gik til Victor Eskildsen for sine flotte resultater i løbet af 2020.


Selvom sæsonen blev indledt skidt med nedlukning på grund af corona, er klubben kommet i mål med det bedste økonomiske resultat i mange år.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce