Annonce
Billund Ugeavis

Gyttegårdpige vinder ranglisteturnering

Gyttegård Golf Klubs Cecilie Larsen vandt KLG/Callaway Open 2021 - fire slag foran sin søster, Lærke, på en delt andenplads. Privatfoto

Hejnsvig: Cecilie Larsen fra Gyttegård Golf Klub har vundet KLG/Callaway Open 2021 på Kaj Lykke Golfklub i Bramming, mens lillesøster Lærke blev nummer to.

Efter træningsweekend i Himmerland med elitespillerne fra Gyttegård, stod der lørdag den 17. april KLG/Callaway Open på programmet for hele 11 Gyttegård-spillere.

Bedst gik det for Cecilie, der vandt en overbevisende sejr i et lille men stærkt felt.

Annonce

- Tee-slagene var fine, så udgangspunktet var godt. Det korte spil var ikke så skarpt, så det skal der trænes på, fortæller Cecilie Larsen, der på trods af sejren også ser udviklingsperspektiver i sit spil.

Cecilie spiller i den kommende weekend i Odense. Derefter venter en turnering på Stensballegård, inden hun sammen med Gyttegårds dameelite skal spille division.

Cecilies søster, Lærke, snuppede en delt andenplads i turneringen - fire slag efter Cecilie, så alt i alt en godkendt dag på kontoret for Larsen-familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Annonce