Annonce
Billund Ugeavis

Hør mere om de kongelige smykker

Annonce

Billund: Bjarne Steen Jensen, der er lektor på Grindsted Gymnasium, ved mere end de fleste om de kongeliges smykker. Han har skrevet bogen "Juvelerne i det danske kongehus", og onsdag den 20. november udbreder han sin viden endnu mere, når han holder foredrag i Billund Centret.

Bjarne Steen Jensen fortæller om juvelernes historie, kunsthistorie og præsenterer smykkernes ejere. Ved hans foredrag er der mulighed for at få et overblik over de kongelige damers mest interessante smykker og den tid, hvori de er skabt. Der er Kronprinsessens rubinsmykker, der blev skabt til Napoleons kroning i 1804, eller Dronningens safirer med proveniens til den russiske zarfamilie. Der er Dronning Ingrids berømte margueritbroche.

Bjarne Steen Jensen har mødt de kongelige personer, og han har dermed deres egne fortællinger om smykkerne at gå ud fra.

Foredraget finder sted i Billund Centrets mødelokale 1 den 20. november fra klokken 19. Det koster 30 kroner at komme ind til foredraget, der er arrangeret i et samarbejde mellem Folkeuniversitetet i Billund, Billund Kunstforening og Billund Bibliotekerne.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce