Annonce
Billund Ugeavis

Haderslev, Rødekro og Billund tog guld i intern salgskonkurrence

Haderslev, Rødekro og Billund vandt Davidsen-mesterskaberne i salg ved den store interne konkurrence i tømmerhandelskæden. Foto: PR

Sydjylland: Den landsdækkende tømmerhandelskæde Davidsen har gennem de sidste tre måneder konkurreret om at finde kædens bedste sælgere.

Konkurrencen blev vundet af Team Makita med lokalafdelingerne i Haderslev, Rødekro og Billund. Ganske vist plejer kædens afdelinger dagligt at konkurrere, men med Davidsen-mesterskaberne i salg har konkurrencen været sat i system med fastlagte spilleregler og gevinster, beskrives det i en pressemeddelelse.

Selvom der blev kæmpet om højeste salg i 20 forskellige discipliner, endte konkurrencen med at udvikle sig til noget af en gyser. Team Dyrup med Karlslunde, Kolding og Nørre Nebel pressede i perioder de tre jyske guldvindere så meget, så der måtte trykkes ekstra hårdt på salgspedalen helt frem til målstregen.

- Vi ville vinde DM og lagde fra starten en meget aggressiv salgsstrategi, siger trælastsælger Christoffer Thomassen fra Davidsen på Fjelstrupvej i Haderslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce