Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig har fået et fotostudie

Bjarne Lenger har allerede i et par år haft travlt med at fotografere folk i Hejnsvig-området. Nu er han blevet færdig med at indrette sit eget fotostudie i Bredgade i Hejnsvig. Foto: André Thorup

Gennem de seneste par år har Bjarne Lenger flittigt fotograferet til konfirmationer, bryllupper og andre skelsættende begivenheder. Nu er hans fotostudie i Bredgade i Hejnsvig klar til at tage imod kunder.

Annonce

Hejnsvig: Faktisk har han været i fuld gang med kameraet i flere år, men det er først nu, at Bjarne Lenger er blevet færdig med indretningen af sit fotostudie på Bredgade i Hejnsvig.

Bjarne Lenger har fotograferet det meste af livet, og gennem en årrække havde han fotostudie i Beder syd for Århus. For to år siden ville han gerne flytte tættere på sine rødder i Krogager, og købte derfor en ejendom i Hejnsvig.

- Jeg kunne få alt mit eget under ét tag, og samtidig kunne jeg få mit eget studie, siger Bjarne Lenger, der har indrettet fotostudie i stueetagen, mens han selv og kæresten bor på etagen ovenover.

Fra fotostudiet tilbyder han at tage alverdens former for billeder af folk, ligesom folk kan få fremkaldt og printet deres egne billeder.

Bjarne Lenger har travlt med at fotografere folk til konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper eller enhver anden anledning. Samleveren Susanne står bag ham og ordner bogholderiet. Foto: André Thorup
Annonce

Kunderne kom hurtigt

Bjarne Lenger har stadig sit civile job, mens han fotograferer i fritiden. Indretningen af fotostudiet har derfor ikke været nogen hastesag, og han nåede da heller ikke tilnærmelsesvis at blive færdig, før de første kunder stod og bankede på døren.

- Jeg blev ringet op af nogle, som havde hørt, at jeg ville starte op. Så jeg begyndte at fotografere for dagplejen her i Hejnsvig, og kort efter ringede de fra en børnehave i Grindsted og spurgte, om jeg ville fotografere for dem, fortæller Bjarne Lenger, som lige siden har haft masser af fotograferingsopgaver.

- Her kommer faktisk flere kunder, end jeg havde regnet med. Der er begyndt at komme nogle for at få taget månedsbilleder, og der er konfirmationer og sølvbryllupper. Der er hele tiden nogen at fotografere, siger han.

En dygtig fotograf skal kunne mere end at jonglere med kameraet. Han skal også kunne behandle billedet elektronisk, så det ser helt perfekt ud. Foto: André Thorup
Annonce

Flair for mennesker

I en årrække beskæftigede Bjarne Lenger sig meget med fotografering til forskellige menneskers internetbutikker. Siden udvidede han sit repertoire, så han i dag primært tager portrætbilleder i stort set enhver sammenhæng.

- Jeg har god flair for mennesker, og jeg kan godt lide at arbejde med mennesker. Derfor begyndte jeg at lave portrætter, siger Bjarne Lenger, der i foråret gennemførte en master i fotografering.

Selv om han endnu har til gode at bruge sin første krone på markedsføring, har der altså ikke været kedsomhed hos Lenger Foto. Konfirmationer, bryllupper, barnedåb og lignende arrangementer har nærmest afløst hinanden.

- Det har været mund-til-mund-metoden. Mit indtryk er, at folk snakker sammen, og at de støtter det lokale, siger Bjarne Lenger.

Indtil videre er det primært kunder fra Hejnsvig og omegn, der har gæstet studiet eller lokket Bjarne Lenger med ud i det fri. Han er dog sikker på, at der gemmer sig endnu flere potentielle kunder - både private og erhvervskunder - i området.

- Jeg vil gerne have fat i alle dem, som i dag kører til Vejle for at blive fotograferet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce