Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Hejnsvig Missionshus har brug for et løft på flere måde - en række nye tiltag skal gøre det mere attraktivt at være med. Arkivfoto
Hejnsvig Missionshus går i luften med en ny vision under overskriften "Med passion for livets mening" med en bred pallette af tilbud til mange målgrupper.
Annonce

Hejnsvig: Hejnsvig Missionshus tager helt nye redskaber i brug og vil med dem skabe en ny vifte af aktiviteter og tilbud i huset. Det er nemlig helt nødvendigt, at der kommer flere mennesker i butikken.

- Vi har brug for at få flere mennesker ind i huset. Det har i en årrække været den ældre generation, der har søgt missionshuset, men hvis der ikke kommer nye med, dør missionshuset ud, siger formand for Hejnsvig Missionshus, Sigrid Johansen.

Dialogmøde

Onsdag den 10. juni inviterer Hejnsvig Missionsmøde til dialogmøde. Det sker fra klokken 19. I løbet af aftenen vil Mogens Bertelsen holde oplæg, hvorefter der vil være mulighed for at komme med ideer og input til fremtiden for Hejnsvig Missionshus. Aftenen afsluttes ved klokken 21 ved sognepræst Jørgen Johansen.
Annonce

Missionshusets liv eller død

Undervejs i forløbet kom erhvervsmanden Mogens Bertelsen med, og han har budt ind med et forretningsmæssigt perspektiv i missionshusets strategigruppe.

- Han forstår tingene på en anden måde og har nogle redskaber til at få solgt varen, siger Sigrid Johansen, der bruger ordet "kunder", fordi der er brug for flere mennesker.

Et af husets helt nye tiltag er en erhvervsrelateret vinkel, der sætter fokus på trivsel på arbejdspladsen og et sundt familieliv - også for selvstændige.

Et andet nyt fokusområde bliver tilbud til udsatte unge, der for eksempel har været i et misbrug.

De mange nye tiltag vil der blive arbejdet endnu mere med til et dialogmøde om missionshusets fremtid i Hejnsvig onsdag den 10. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce