Annonce
Billund Ugeavis

Herreværelset har snart pladsmangel

Der er godt fyldt op, når mandefrokosten "Herreværelset" rykker ind. Menighedsrådets initiativ begyndte for halvandet år siden med få deltagere. I dag er de 70. Foto: Martin Ravn
Herreværelset i Billund begyndte med beskedne 34 deltagere. I dag er de dobbelt så mange og kan snart komme til at mangle plads.
Annonce

Billund: De har endnu ikke sagt nej til nogen, men med den tilstrømning, der er til Herreværelset, kan det blive nødvendigt.

Herreværelset er Grene Menighedsråds månedlige frokost - kun for mænd. Sidste gang før jul var tæt på 70 mænd samlet i Å-fløjen, og da var der godt fyldt op.

Initiativtager Finn Vinther og hans medarrangører går nu og overvejer, hvad de skal stille op, hvis tilstrømningen fortsætter.

- Det koster jo ikke noget at være her i Å-fløjen. Vi kunne godt leje teatersalen, men det ville koste, og der er jo heller ikke meget ved at sidde 100 mennesker der, når der nemt er plads til 200, siger Finn Vinther.

Han er dog mere end tilfreds med, at så mange mænd finder vej til frokosterne i Å-fløjen.

Selve frokosten varer kun halvanden time, så deltagerne nemt kan nå hjem til en middagslut.

Det næste halve år samles Herreværelset igen den første mandag i hver måned. Frokosten varer halvanden time og koster 50 kroner.

Det er Grene Menighedsråd, der står for arrangementet, og man melder sig til hos en af arrangørerne - senest fem dage før.

På grund af succesen med at samle mænd har menighedsrådet siden taget initiativ til en tilsvarende frokost - kun for kvinder. Den hedder Damesalonen og er allerede så stor en succes, at man har måttet sig nej til nogle og skrive folk på venteliste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce