Annonce
Billund Ugeavis

Hjemmestævne fra sofaen: Billund Håndbold streamer live

Henrik Skytte er klar på at streaming det kommende hjemmestævne via facebook. Foto: Billund Håndbold
Når bedsteforældre ikke kan komme til barnebarnets håndboldkamp, må håndboldkampen komme til dem. Derfor bliver kommende stævne streamet via Facebook.

Billund: Med forsamlingsforbud må man finde på nye metoder, når familien skal se datteren eller sønnike spille håndboldkamp.

Det har de formået i Billund IF Håndbold. Søndag er der hjemmestævne fra om formiddagen, men ingen bedsteforældre eller forældre har mulighed for at sidde på tilskuerrækkerne.

Derfor bliver det hele streamet direkte via håndboldforeningens Facebookside.

- Vi prøvede det i sidste weekend i hal 1, og det fungerede fint, siger Martin Jørgensen, der er træner for U15-pigerne.

Tilbagemeldingerne fra spillernes familier har også været positive.

- Flere synes, det er rart, at de kan følge med, selvom de ikke kan være til stede i hallen. Det er lige som at se TV 2 Sport, siger træneren.

Frivillig initiativ

Det er Henrik Skytte, som er initiativtageren til streamingen.


Jeg synes, det kunne være sjovt og hyggeligt at dele håndboldoplevelser

Henrik Skytte, frivillig


- Jeg synes, det kunne være sjovt og hyggeligt at dele håndboldoplevelser, og det bliver forhåbentlig ikke sidste gang, siger Henrik Skytte.

Hver filmet kamp bliver desuden efterfølgende sendt til de respektive trænere, som derefter kan gennemgå og tage ved lære af kampene.

Til søndagens kamp vil der blive filmet i både hal 1 og 2.

Annonce

Sponserede mundbind

Når spillerne over 12 år bevæger sig rundt i hallen på søndag, skal de alle bære mundbind. Oprindeligt var der tale om en udgift, de selv skulle lægge ud for, men deres sponsorer har valgt at gå ind og dække det.

- Vi er rigtig glade for, at de nu får ens mundbind med logoer på, siger Martin Jørgensen.

Mundbindene bliver dermed også vaskbar.

Børn under 12 år skal ikke bære mundbind, og stævnet bliver kun for ungdomsrækkerne på grund af de nye restriktioner. Seniorerne må gerne træne opdelt, men må altså vente nogle uger endnu med at spille kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Den røde løber lå klar: Velkommen tilbage til fitnesscentret

Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce