Annonce
Billund Ugeavis

Hos Hanne kan man købe snemandssuppe og rensdyrpøller i den gode sags tjeneste

Det meste i Hanne Vindings 'butik' er kreeret af hende selv. Foto: Kristina V. Skjoldborg
For otte år siden kastede Hanne Vinding sin kærlighed på Danske Hospitalsklovne. I dag sælger hun kort, til og fra-mærker og hjemmelavede finurlige ting og sager til fordel for foreningen.
Annonce

Billund: Den ene af Hanne Vindings to entréer er også indrettet som en butik. Den lille gang er lige nu fyldt med alskens julekort, til og fra-mærker, advents- og pakkekalendere.

Det meste i butikken har hun selv kreeret, andet har andre doneret til hende, så hun kan sælge det. Når noget bliver solgt i Hannes lille butik, ryger pengene ikke ned i hendes egen lomme, men går derimod til Danske Hospitalsklovne.

- De gør så meget for børnene og deres forældre, og derfor støtter jeg dem, siger Hanne Vinding, der selv har været på hospitalet et par gange med både plejebørn og børn, som har været passet i den private pasningsordning, hun og manden ejer.

- Jeg bliver rørt over bare at tale om det, klovnene gør. Det betyder virkelig meget, siger Hanne, der ikke kun sælger juleting, men også konfirmationskort og almindelige lykønskningskort.

Jeg bliver rørt over bare at tale om det, klovnene gør. Det betyder virkelig meget

Hanne Vinding

Annonce

Indsamlet 125.000 kroner

Støtten til hospitalsklovnene begyndte i 2011. Hanne Vinding havde netop lukket sin hobbyforretning og stod tilbage med en hel del kort, hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre af. Efter et besøg med et plejebarn på en børneafdeling fik hun øjnene op for klovnenes arbejde og ville gerne støtte dem.

- Jeg spurgte, om jeg måtte sælge kortene til fordel for foreningen, og det måtte jeg heldigvis gerne, siger Hanne Vinding.

Siden salget begyndte i 2011 og frem til i dag har Hanne Vinding skaffet omkring 125.000 kroner til foreningen.

Annonce

Rensdyrpøller er fast sortiment

Foruden kort sælger Hanne Vinding også små pakker med chokolade, Underberg eller slik. Pakkerne er altid med en lille sjov tekst klistret på som 'en balanceret kost er et stykke chokolade i hver hånd' eller 'Bør nydes i godt selskab, og derfor helt ok ikke at dele med andre end DIG SELV'.

Nogle af Hannes mere populære pakker er 'snemandssuppe' og 'rensdyrpøller'. Den første består af kakaopulver, miniskumfiduser og en pebermyntestang, mens den anden pakke består af spejderhagl og et brev julete.

- Jeg prøvede at se, om ’pingvinvarmer’ skulle udgå i år, men fandt hurtig ud af, at det skulle den i hvert fald ikke, fortæller Hanne.

Pingvinvarmer er tebreve og marcipanbrød.

Udover at sælge sine ting fra privaten, er flere af tingene også at finde hos Vorbasse Fodklinik, på Grindsted Sygehus, hos frisør Bruun og Fasterholt og Midtgårds Nissebo.

- Man må også rigtig gerne kontakte mig, hvis man vil have en kasse med ud på sit arbejde, eller hvis man har mulighed for at sælge dem på anden vis, siger Hanne Vinding.

Hanne Vinding

Sælger kort, til og fra-mærker, advents- og pakkekalendere til fordel for Danske Hospitalsklovne

Har støttet foreningen siden 2011

Bor til dagligt med sin mand Harry i Billund. Sammen ejer de Billund Privat Pasningsordning

Hannes ting kort og pakker købes hos hende privat på Kærvej 303 i Billund, hos Vorbasse Fodklinik, på Grindsted Sygehus, hos frisør Bruun og Fasterholt og hos Midtgårds Nissebo

Læs mere om Hannes kort på facebooksiden 'Klovnekort'

Siden 2011 har Hanne Vinding solgt kort til fordel for Danske Hospitalsklovne. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Hanne Vinding laver også adventspakker og pakker, der kan bruges til kalendergaver eller pakkespil. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce