Annonce
Billund Ugeavis

Hotel Svanen og Refborg Hotel vil være cykelhoteller

Danskerne trækker i større stil ud på cyklen, når der skal hygges med gutterne eller holdes ferie. Nymindegab Kro og fire andre hoteller repræsenterer det nye hotelnetværk Danish Bike Hotels i Vest- og Midtjylland. PR-foto: Danish Bike Hotels
Et nyt landsdækkende hotelnetværk lancerer skræddersyede cykelkoncepter til turcyklister. Blandt hotellerne er Hotel Svanen og Refborg Hotel.

Billund: Flere end 30 danske hoteller klar til at tage imod det stigende antal danskere og udenlandske turister, som vælger at bruge ferier eller lange weekender på to hjul. Det nye netværk går under navnet Danish Bike Hotels og lanceres af Small Danish Hotels i samarbejde med rejseselskabet Danish Biking.

Blandt de mange hoteller i samarbejdet er både Hotel Svanen og Refborg Hotel.

- Vi udvikler vores hoteloplevelser i takt med de trends, som vi ser i ferie- og fritidsmarkedet. De senere år har vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter cykelophold, hvor gæstfriheden er lige stor til både cykler og ryttere. Mange har rykket herreturen ud på raceren eller på mountainbikesporet, og cykelfolket vil gerne kombinere stram kæde og høj puls med god mad og bløde dyner. Hotellerne i Danish Bike Hotels ligger klods op ad Danmarks mange cykelruter og attraktive landevejsstræk, så cykelturene bliver nu langt nemmere at arrangere, siger Jørgen Christensen, direktør for Small Danish Hotels.

Annonce

Op på den store klinge under covid-19

Projektet har været på vej siden udgangen af 2019, men der er blevet skruet op for tempoet under covid-19-pandemien.


Mange har rykket herreturen ud på raceren eller på mountainbikesporet, og cykelfolket vil gerne kombinere stram kæde og høj puls med god mad og bløde dyner.

Jørgen Christensen


Danish Bike Hotels blev etableret i 2020 som et samarbejde mellem rejseselskabet Danish Biking og hotelkæden Small Danish Hotels og er iværksat med tilskud fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce