Annonce
Billund Ugeavis

Ingen spor efter skadedyr: Netto er åben igen

Netto i Billund er nu åben igen. Arkivfoto: Alex Hermann
Det blev til to ufrivillige lukkedage for Netto i Billund, der torsdag fik mistanke om besøg af skadedyr. Der var dog ingen håndgribelige spor efter de små dyr, og butikken er nu åben igen og kører efter planen.
Annonce

Billund: Dørene er igen åbne, og alt kører som det skal hos Netto på Hovedgaden i Billund.

Sidste uge forløb langt fra efter planen, da det torsdag blev nødvendigt at lukke butikken efter mistanke om, at skadedyr havde været på besøg i forretningen.

- Der var mistanke om, at der havde været mus, så det blev der tjekket op på, men der blev ikke fundet nogle spor. Så hvis der havde været nogle mus, var de i hvert fald væk igen, fortæller Per Balakrishnan, der er souschef hos Netto i Billund.

Annonce

Ekstra lukkedag

Når sådanne episoder opstår, er der en fast procedure, hvor et skadedyrsfirma øjeblikkeligt bliver tilkaldt for at få lokaliseret de små bæster. Det lykkedes altså ikke at få færten af skadedyr, så alle kunne ånde lettet op. Kunderne måtte dog både torsdag og fredag finde andre steder at foretage deres indkøb af dagligvarer.

- Selvom der ikke var nogle spor, holdt vi lukket en ekstra dag for at være helt sikre, siger Per Balakrishnan.

De ufrivillige lukkedage har naturligvis kostet Netto en god slat penge i form af varer, der er gået over sidste salgsdato, samt frugt og grønt, der ikke kunne holde til at ligge på hylderne i flere dage.

Dertil har der selvsagt ikke været nogen omsætning på de to dage, hvor dørene har været lukket. Hvor meget uheldet har kostet, ved Per Balakrishnan ikke, men han er ved godt mod og forsikrer, at forretningen i Billund igen kører helt, som den skal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce