Annonce
Billund Ugeavis

Jan ’Mavt’ inviterer hele Danmark til online-julefrokost

Det er Jan "Mavt" Juul Hansen, der er initiativtageren bag den store julefrokost. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Nu lanceres Denstorejulefrokost.com, der skal sikre en sjov aften og omsætning til de hårdt prøvede beværtninger. Alle kan være med.
Annonce

Billund/Esbjerg: Denstorejulefrokost.com er en landsdækkende begivenhed, som afholdes på de fire store julefrokostdage i november og december. Jan Juul Hansen fra virksomheden MAVT, har sammensat eventen på rekordtid i samarbejde med et par håndfulde samarbejdspartnere fra den professionelle musik – og eventbranche.

- Siden marts har vi måtte tænke alternative tanker for at holde gang i vores branche. Vi lever af at give folk oplevelser, så da dét blev taget fra os den aften i marts, måtte vi virkelig tænke ud af boksen, siger Jan Juul Hansen i en pressemeddelelse.

Dette har Jan også gjort lokalt i Billund, hvor han med stor succes på få dage fik stablet et velgørende corona-show på benene i samarbejde med Pernille Steffensen og Torben Klovborg. Her gik overskuddet til den trængte detailhandel i hjembyen, og nu er det blevet tid til at tænke endnu større.

- Nu har jeg tænkt endnu bredere og har inviteret hele landet med til Den Store Julefrokost. Her kan vi sidde i mindre grupper eller hver for sig, og opleve underholdning i form af et liveshow og samtidig spise mad fra den lokale restaurant, hotel, kro eller café. Hovedformålet og konceptet er at støtte op om netop restaurationsbranchen i en tid, hvor alle julefrokoster er aflyst. Vi leverer et livestreamet show direkte fra Musikhuset Esbjerg, blandt andet med musik, underholdende indslag og ølsmagning, siger Jan Juul Hansen.

Showet afvikles fire aftener: Den 27. og 28. november samt den 4. og 5. december. Prisen pr. deltager er 99 kroner. Efter tilmelding, vil man få tilsendt et personligt link og login. Dette vil ske cirka seks timer før showstart. Showet starter kl. 19.45 og varer frem til 21.45.

Annonce

For alle i restaurationsbranchen

Showet bindes sammen af de to erfarne værter Maria Riel Jarltoft og Mads Korsgaard, som undervejs vil afvikle direkte konkurrencer med præmier for seerne, der ser med derhjemme eller på deres lokale restaurationssted.


Med få klik kan alle restaurationer være med som samarbejdspartner.

Jan "Mavt" Juul Hansen


MAVT, Small Danish Hotels og Carlsberg Danmark inviterer til et bredt samarbejde, hvor alle fra restaurationsbranchen kan være med. Alle restaurationer på landsplan kan levere mad og drikke samt bidrage med præmier, som kan vindes i løbet af de fire live shows.

- Med få klik kan alle restaurationer være med som samarbejdspartner. Det kræver kun, at man kan levere mad og naturligvis overholde alle gældende restriktioner, og så er det endda helt gratis at være med som mad- og drikke- leverandør til showets seere, siger Jan Juul Hansen.

Den store julefrokost

Showet afvikles fire aftener: den 27. og 28. november samt den 4. og 5. december.

Prisen pr. deltager er 99 kroner.

Efter tilmelding, vil man få tilsendt et personligt link og login. Dette vil ske cirka seks timer før showstart. Showet starter kl. 19.45 og varer frem til 21.45.

Streames fra Musikhuset i Esbjerg.

Biletter købes på denstorejulefrokost.com

Liveshowet finder sted klokken 19.45 til 21.45. Sluttidspunktet er ikke tilfældigt.

- Vi tror og håber på, at nogle af gæsterne vælger at opleve showet fra den lokale restaurant, som jo skal lukke klokken 22, siger Jan Juul Hansen.

Biletter købes på denstorejulefrokost.com

Den Store julefrokost kommer til at foregå online. Så der skal skåles virtuelt Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce