Annonce
Billund Ugeavis

Jane og Brian modtager Årets Skulderklap i Vorbasse

Prismodtagerne Brian Madsen og Jane Langvad samt afdelingsdirektør H.C. Christensen fra Sparekassen Kronjylland. Pressefoto
Igen i år har Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse fundet en modtager til Årets Skulderklap. Prisen går i år til Jane Langvad og Brian Madsen.

Vorbasse: Igen i år har Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse fundet en modtager til Årets Skulderklap. Prisen går i år til Jane Langvad og Brian Madsen.

- Jane og Brian har gjort sig fortjent til Årets Skulderklap, da de har været med til at sætte Vorbasse på landkortet på mange forskellige måder med deres initiativ og virkelyst, siger H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse og sidder med i udvælgelseskomitéen for Årets Skulderklap.

Jane Langvad og Brian Madsen købte Vorbasse Kro i 1997 og har frem til salget i 2021 udviklet stedet til en veldreven og velfungerende kro med mange festarrangementer, ligesom de har stået i spidsen for en række koncerter i Vorbasse.

Annonce

I indstillingen af parret til Årets Skulderklap bliver det ligeledes fremhævet, hvor stor betydning Jane Langvad og Brian Madsen har for Vorbasses udvikling med deres visionære ånd og mod.

-  Generelt har Jane og Brian taget del i den lokale udvikling af Vorbasse. Eksempelvis har de været med i udviklingen af Vorbasse Fritidscenter, hvor Jane sad med i forretningsudvalget i en årrække og også var aktiv omkring etableringen af ungdomslokalerne i fritidscenteret kaldet ”Loftet”, fortæller H.C. Christensen om indstillingen.

Generelt har Jane og Brian taget del i den lokale udvikling af Vorbasse.

H.C. Christensen

Iværksætterånd

Jane Langvad og Brian Madsens drive og iværksætterånd har også smittet af på resten af Vorbasse by.

- De har arbejdet på få turister til Vorbasse både gennem Nebelgård og deres ferielejligheder. Samtidig har de været et stort aktiv for Vorbasse Marked, hvor Brian i mange år har stået i spidsen som formand for Vorbasse Grundejerforening, ligesom han og familien har brugt mange timer på Vorbasse Marked, fortæller H.C. Christensen.

Årets Skulderklap uddeles af Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse, der indstiller kandidater til prisen.

Sparekassen er initiativtager til prisen, der er blevet uddelt siden 1998. Med titlen følger en miniatureudgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5.000 kroner.

Annonce
Billund Ugeavis

Garden spiller med proffer - og du kan lytte med. Det er helt gratis

Annonce
Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Annonce
Billund Ugeavis

Den nye kultursatsning i Billund har fået egen bestyrelse: Tidligere byrådsmedlem og kendt brudekjole-direktør er med

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

SkoUniverset et år efter: Vil tiltrække kunder fra omegnsbyerne

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Billund Ugeavis

En hyldest til Legos 'Super Ole': Internationale teaterfolk og lokale børn er på scenen i teaterstykke om Billunds visionære erhvervsmand

Billund Ugeavis

Lise har startet legegruppe for hjemmepassere i Billund

Billund Ugeavis

Højgaard-brødre er blevet æresmedlemmer af Gyttegård

Billund Ugeavis

ABC Lavpris vil dække kundernes behov for alle dagligvarer - den formel har fungeret i 40 år

Billund Ugeavis

Jane og Brian modtager Årets Skulderklap i Vorbasse

Billund Ugeavis

Grindsted får vaccinationscenter i Magion

Billund Ugeavis

Få din helt egen legomodel udstillet i Legoland

Billund Ugeavis

Kattens Værns internat er Billunds nye udflugtssted - og med lidt til hunde

Annonce