Annonce
Billund Ugeavis

Jazz i Trekanten kommer til Grindsted og Billund

Sangerinden Cathrine Legardh har med stor succes turneret i Skandinavien med Monica Zetterlunds stemningsfulde repertoire. 25. august opfører hun i Billund Kirke koncerten "Tribute to Monica Z". PR-Foto
Jazzen kommer for alvor ind i Billund og Grindsted i forbindelse med Jazz I Trekanten 23. august - 1. september.
Annonce

Billund: I Billund og Grindsted bliver der nok at glæde sig til, når Jazz I Trekanten inviterer til jazz i hele Trekantområdet 23. august – 1. september.

Man kan sige, at der bliver musik og jazz for fuld udblæsning, når navne som Dario Campeotto og Cathrine Legardh giver gratis koncerter i Billund og omegn.

Der er lagt op til et brag af en fest, når Melissa Inya og Debbie Cameron indtager Byens Plads i Billund med deres Aretha Franklin Tribute lørdag 24. august klokken 17.

Her er det muligt at få et genhør med souldronningens store hits fremført af nogle af Danmarks største stemmer.

Annonce

Zetterlund og Campeotto

Cathrine Legardh har med succes turneret i hele Skandinavien med Monica Zetterlunds stemningsfulde repertoire.

Søndag 25. august gæster hun Billund Kirke med koncerten "Tribute to Monica Z", hvor kirkerummet vil give genklang fra de svenske viser.

Hele Danmarks smørtenor Dario Campeotto synger på Grindsted Torv fredag 30. august klokken 16.30. Med sig har han det swingende og erfarne jazzorkester, Flensborg kvartet.

Søndag 1. september slutter Grinsted af med to koncerter. Henholdsvis jazzgudstjeneste i Grindsted Kirke klokken 9.30 og frokostjazz med Rahbek Group på Grindsted Torv klokken 11.30.

Annonce

Over 120 koncerter

Jazz I Trekanten er en af Danmarks tre mest betydningsfulde jazzfestivaler, som præsenterer både nyskabende og traditionel jazz af høj kvalitet i Trekantområdets syv kommuner.

Festivalen løber af stablen samtidig med Trekantområdets festuge fra fredag 23. august og frem til søndag 1. september og tilbyder koncerter for både de inkarnerede og det brede publikum.

Størstedelen af festivalen har gratis entré.

Festivalen består af over 120 koncerter med kunstnere fra både ind- og udland. I Kolding spiller blandt andre den verdenskendte kontrabassist, Omer Avital med hans kvintet Qantar.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce