Annonce
Billund Ugeavis

Jem og Fix åbnede midt i en coronatid: - Billund elsker hygge

Mikkel Kjær er butikschef i Jem og Fix i Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det er snart otte måneder siden, at Jem og Fix åbnede i Billund, og trods en lidt sløv start er der nu kommet gang i butikken.
Annonce

Billund: I midten af maj i en coronatid åbnede Jem og Fix sin anden butik i kommunen og sin første i Billund.

- Det blev en anderledes åbning, end jeg havde håbet på, fortæller Mikkel Kjær, der er daglig leder af Jem og Fix i Billund.

Han har selv været med til at åbne syv andre butikker rundt omkring i landet, så han har efterhånden erfaring med både åbningsfest og slagtilbud.

- Det er normalt med kage, store reklamer og lokal markedsføring, men det gjorde vi ikke. Det var og er en underlig tid.

Der er kommet godt gang i butikken, men ifølge butikschefen tog det sin tid.

- Vi havde en lidt sløv start. Det var som om, flere ikke vidste, vi havde åbnet, og at det var druknet i nervøsitet på grund af corona, fortæller han og fortsætter:

- Det er klart, at folk var nervøse. Billund er en by, der lever og ånder for turister, og de har ikke været her i år.

Annonce

Billund elsker hygge

Trods den sløve start  understreger Mikkel Kjær, at butikken er kommet godt i gang, og at kunderne har manglet en tømmerhandel.


Halloweenpynten blev nærmest udsolgt, inden vi fik sat det op.

Mikkel Kjær, butikschef


- Der er ingen tvivl om, at folk har savnet en Jem og Fix her i byen, siger han.

I løbet af de otte måneder, butikken har været åben, har Mikkel Kjær og de andre medarbejdere gjort sig nogle erfaringer. Blandt andet at kunderne i Billund er ekstra glade for alt, der emmer lidt af hygge.

- Ting til fugle, jul og halloweenpynt køber kunderne mere af her end andre steder. Halloweenpynten blev nærmest udsolgt, inden vi fik sat det op, og man har også kunnet mærke det på juletingene, der har været populære. Måske er det, fordi folk er hjemme i denne mørke tid, og så skal der hygges mere, fortæller han.

Annonce

Kunderne husker butikschefen

Det er ikke kun butikken, kunderne har taget godt imod. Butikschefen møder af og til kunder der kan huske ham fra Grindsted.

- Det har været en kæmpe oplevelse at komme i gang, og flere kan huske mig fra dengang, jeg var i Grindsted for omkring 10 år siden, siger Mikkel Kjær, der ikke regner med at forlade butikken i Billund i den nærmeste fremtid:

- Jeg regner med at være her de næste 10 år. Det tør jeg godt love, for jeg elsker mit arbejde, siger butikschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce