Annonce
Billund Ugeavis

Julehyggen hos spejderne i Hejnsvig består trods aflyst julemarked

Der bliver intet julemarked i år, men derfor skal der stadig julehygges. Arkivfoto
Det årlige julemarked hos KFUM-spejderne i Hejnsvig er aflyst, men de bliver heldigvis ikke snydt for julehygge.
Annonce

Hejnsvig: KFUM-spejderne i Hejnsvig må tænke nyt i år. Julemarkedet i Spejderhuset, har været afholdt hvert eneste år siden 1977, men på grund af den nuværende situation med corona, bliver det ikke muligt at afholde markedet.

- Det er superærgerligt, at vi ikke kan afholde vores hyggelige julemarked , så i år må vi tænke anderledes. Vi får naturligvis ikke den samme indtjening fra julemarkedet til vores kommende spejderaktiviteter, men et lille plaster på såret er, at de lokale foreninger modtager et højere beløb fra Hejnsvigs brugs via OK-benzinsalg, lyder det fra gruppebestyrelsesformand Kamilla Plauborg i en pressemeddelelse.

Lørdag den 21. november bliver der dog alligevel julet på Højvang, bare på en anden måde end planlagt. Der bliver julehygget for spejderne med kendte, men også meget anderledes juleaktiviteter.

- Vi glæder os til en spejder-julehyggedag for både børn og ledere, siger gruppeleder Jette Kruse.

Annonce

Ingen spejderdyst

Hvert efterår afholdes en venskabelig dyst mellem KFUM-spejderne i Randbøl, Vorbasse og Hejnsvig, men i år afholder junior-trop-spejderne i stedet en overnatning i spejderhuset med nogle af de aktiviteter, der ellers skulle have fundet sted ved den fælles spejderdyst. Fredag den 13. november inviteres bæver- og ulvespejderne derfor til overnatning i Spejderhuset, der enten bliver inden- eller udendørs.


Vi glæder os til en spejder-julehyggedag for både børn og ledere

Gruppeleder Jette Kruse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Annonce