Annonce
Billund Ugeavis

Kandidatfristen forlænges til sports- og kulturgalla

Indstillingsfristen til årets sports- og kulturgalla forlænges ovenpå genåbningen af kultur- og idrætslivet, så den løber frem til den 8. juni. Arkivfoto: Andreas Bjerre

Billund: I slutningen af august hylder Billund Kommune igen kultur- og fritidslivet med sports- og kulturgalla 2021. Fristen for indstilling af kandidater for særligt veludførte gerninger og bedrifter i 2020 er udsat til den 8. juni.

- Vi håber, at endnu flere vil indstille kandidater til sports- og kulturgalla for præstationer i 2020, velvidende at det var et særligt år, hvor mange ting blev aflyst. Da fristen i år er faldet sammen med kultur- og fritidsområdets genåbning, ønsker vi at forlænge fristen lidt, udtaler Rasmus Kaufmann, områdechef for kultur og fritid.

I håb om, at endnu flere vil indstille kandidater til årets priser og hædersbevisninger, er fristen for indstillinger udsat med en uge.

Annonce

Indstillingen sker via Billund Kommune hjemmeside, hvor man kan indstille til priserne for årets hold, årets leder eller træner, årets kulturtalent, årets idrætstalent, årets kulturpris, årets idrætspris og æresprisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce