Annonce
Billund Ugeavis

Kartoffeldagen bliver anderledes i år

Kartoffellauget får i år ikke mulighed for at spise kartofler med de ældre på kommunens plejecentre. Her er reservebroder i kartoffellauget Ann Charlotte Vilstrup på Valdemarsdag i 2019 i gang med at skrubbe kartofler på Fynsgades Plejecenter. Privatfoto
Annonce

Billund Kommune: Når flaget den 15. juni ryger til top i en masse flagstange landet over, skyldes det ikke - som man ellers kunne tro - at Michael Laudrup har fødselsdag. Det skyldes derimod, at det er Valdemarsdag - dagen, hvor Dannebrog i 1219 ifølge sagnet faldt ned fra himlen i Estland. Men det er også kartoffelfest-dag, hvor Kartoffellauget har tradition for at komme på besøg på de kommunale plejecentre.

På grund af den aktuelle coronakrise bliver det dog en noget anderledes fejring i år. Kartoffellauget vil dog forsøge at gøre dagen så festlig, som det overhovedet er muligt. Fra morgenstunden vil laugsbrødrene holde en lille morgenparole på Frivilligcenter Billund, og de kommer efterfølgende ud til plejecentrene med kartofler til de ældre. De sørger ligeledes for, at der til hvert center vil være et kartoffelsanghæfte, som der kan kopieres fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Annonce