Annonce
Billund Ugeavis

Nummer to i Jylland: Kattens Værn åbner internat i Billund

Kattens Værn åbner et internat i Billund. PR-foto
Senere på året åbner organisationen Kattens Værn en afdeling i Billund. Og forberedelserne er i gang.

Billund: Banneret er sat op, og forberedelserne er i gang til, når Billund får sit første katteinternat.

Kattens Værn flytter nemlig ind i det tidligere Loplet på Kløvervej 16.

- Billund ligger ret godt strategisk, og derfor har vi længe haft kig på Billund, siger direktør for Kattens Værn Lone Nielsen.

Kattens Værn har i forvejen internater i Brøndby, Aalborg og Slagelse.

- Der er for mange katte og for få internater i den sydlige del af Jylland. Vi har før haft aftaler med andre internater, men vi har oplevet, at vi har haft meget svært ved, at de kan tage imod kattene, fortæller direktøren.

Organisationen begyndte allerede sidste år at se efter endnu et sted at oprette et internat og faldt tilfældigt over bygningen på Kløvervej.

Annonce

Håber på åbningsfest

Datoen for åbningen er endnu ikke på plads, da der skal bygges om, men det bliver sandsynligvis i slutningen af sommeren.


Vi håber på en åbningsfest, hvis det kan lade sig gøre

Lone Nielsen, direktør for Kattens Værn


- Vi bliver nødt til at bygge om, da man ikke bare lige laver et internat, men vi er rigtige glade for stedet, og beliggenheden er god. Lokalerne passer rigtig godt til os, og bag bygningen kan der laves en løbegård til kattene, siger Lone Nielsen.

Kattens Værn kører ud og hjælper og indfanger herreløse katte, som de blandt andet giver sundhedstjek, inden de sendes videre til en ny og kærlig familie.

Hos Kattens Værn hjælper de herreløse katte. PR-foto

På det nye internat i Billund vil der være plads til mellem 60 og 70 katte, men Lone Nielsen understreger, at internatet ikke er et sted, hvor kattene skal opholde sig i længere tid.

- Kattene kommer ind og gøres klar til formidling, så de skal sidde her i så kort tid som muligt, forklarer Lone Nielsen, der ser frem til at kunne melde en dato ud for åbningen.

- Vi håber på en åbningsfest, hvis det kan lade sig gøre, siger hun.

Internatet kommer også til at mangle en leder og faguddannet personale som veterinærsygeplejersker og dyrepassere, men de vil melde det ud på diverse kanaler, når de er klar.

Indtil da kan man følge organisationens arbejde på deres hjemmeside og Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce