Annonce
Billund Ugeavis

Kirkegaard Byggeri køber Lyng Byg

Kirkegaard Byggeri beskæftiger efter overtagelsen af Lyng Byg 48 medarbejdere. Det er Claus Kirkegaard til højre, der giver Jesper Lyng håndslag på aftalen. Pressefoto.
Kirkegaard Byggeri har overtaget Lyng Byg ApS og dets seks medarbejdere.
Annonce

Billund: Kirkegaard Byggeri har fra den 1. januar 2021 overtaget Lyng Byg ApS fra Grindsted og de seks medarbejdere, inklusiv mester Jesper Lyng selv.

Claus Kirkegaard, der er søn af grundlæggeren Kurt Kirkegaard, har kendt Jesper Lyng gennem nogle år. Et bekendtskab der nu udvikler sig til et tæt samarbejde. Claus og Jesper har nemlig gennem nogen tid syslet med ideen om, at Kirkegaard Byggeri skulle overtage Jesper Lyngs forretning.


Vi har dejligt travlt og har virkelig brug for nogle dygtige svende til de opgaver, vi har for vores kunder.

Claus Kirkegaard


I takt med at Claus Kirkegaard, der er i gang med at overtage forretningen fra sin far, oplever en stigende aktivitet og stor efterspørgsel på tømrerarbejde, blev muligheden mere og mere interessant.

Annonce

Travlhed og tilbage til det sjove

- Vi har dejligt travlt og har virkelig brug for nogle dygtige svende. De kunder vi arbejder for, ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det sætter vi en ære i at leve op til, så derfor var det for mig helt oplagt at arbejde på at få denne mulighed på plads, da jeg kender Jesper og ved, hvad hans medarbejdere står for. Det er lige sådan nogle folk vi kunne ønske os i firmaet, siger Claus Kirkegaard.

For Jesper Lyng handler det om, at han følte, at han var kommet for langt væk fra det, han synes er sjovt - nemlig at have god tid til at dyrke sit netværk og at være tæt på kunderne.

- Nu kan jeg igen koncentrere mig om det, som jeg er god til - nemlig at være tæt på vores kunder og sikre, at vi 100 procent lever op til det, som vi lover. Det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Jesper Lyng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce