Annonce
Billund Ugeavis

Kogræsserforening søger medlemmer

Frederikshåb Kogræsserforening arbejder på at sætte fokus på CO2-venligt oksekød. Foreningen søger medlemmer til den kommende sæson. Privatfoto

Billund: Om kort tid vil køerne igen skabe liv på Randbøl Hede og Frederikshåb Plantage, mens de græsser og tygger drøv uden at bekymre sig om faldende biodiversitet, C02-udledning og coronavirus.

Har man lyst til at komme tættere på det græssende kvæg, så er et lige nu muligt at blive medlem af Frederikshåb Kogræsserforening, der blandt andet arbejder på at sætte fokus på CO2-venligt oksekød.

Medlemmerne skal her afsætte lidt tid til en kort vandretur syv dage i sommerhalvåret, hvor man besøger sin indhegning og tilser, at alle dyr i indhegningen har det godt, samt om der er strøm på hegnet og adgang til vand.

Gennem foreningen kan man få adgang til at købe kødet fra det græssende kvæg. Har man lyst til at være med fra sæsonstarten, så kan man kontakte formand Else Lykke fra Frederikshåb Kogræsserforening på telefon 24 26 47 07.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce