Annonce
Billund Ugeavis

Kræftens Bekæmpelse samler ind den 11. april

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten kommer ind via støtte og indsamlingen. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Billund: Søndag den 11. april samler Kræftens Bekæmpelse ind ved den årlige landsindsamling. Indsamlingen foregår både fysisk og digitalt og følger alle myndighedernes anbefalinger.

Hver tredje dansker får nemlig kræft, inden de fylder 75 år, så de fleste får sygdommen ind på livet på et eller andet tidspunkt.

- 2020 har været et hårdt år for os alle. Men for mennesker ramt af alvorlig sygdom som kræft har det været hårdt i særdeleshed. Mange har levet isoleret, turen på hospitalet til undersøgelser, svar og behandlinger er foregået alene, og den usikkerhed, som coronaen har bragt med sig, har sat dybe spor hos mange patienter og pårørende. Kræft holder ikke pause, selvom der er corona, så også i år har vi brug for en masse indsamlere til at støtte op om kræftsagen, siger Mary Sort og Anna Kathrine Pedersen som er kampagneledere i Billund Kommune, ifølge en pressemeddelelse.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Man kan melde sig som indsamler på telefon 70 24 20 21 eller via hjemmesiden www.indsamling.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce