Annonce
Billund Ugeavis

Kristinas lingeri-mission: - Kvinder med en større barm skal kunne få undertøj, der gør dem glade

Kristina Kirija og hendes elskede hund, Queen. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Kristina Kirija ejer en online lingeriforretning, Valkyrie Lingeri. Fokus er særligt at give flere undertøjsmuligheder til kvinder med en større barm.

Billund: Hun skulle i første omgang bare hjælpe en veninde, men så greb det om sig, og i et år har Kristina Kirija, 40 år, solgt undertøj gennem onlinebutikken Valkyrie Lingeri, som hun driver fra privaten i Billund.

Undertøjet er specielt henvendt til kvinder med større barm.

- Mit fokus er ikke det glamourøse, men lækkert undertøj i god kvalitet til hverdagsbrug, fortæller Kristina Kirija, der sælger det meste af lingeriet som sæt.

- I Danmark vil kvinder også gerne have pænt undertøj til hverdagsbrug og meget gerne i sæt, forklarer hun, og fortæller, at det særligt er de klassiske farver, kvinderne går efter.

- Det vil sige sort, hvid og beige, og devil også gerne have undertøj med blonder.

Foruden at sælge undertøjet online, tilbyder Kristina Kirija også kunderne, at de kan komme og prøve lingeriet hjemme hos hende.

- Nogle gange er der flere veninder, som kommer sammen for at prøve undertøj, fortæller hun.

Annonce

Reddede veninde fra konkurs

Kristina Kirija har boet i Danmark i 10 år med sin mand og deres fire børn. Hun kommer oprindeligt fra Letland, og det var netop i hjemlandet, at hun havde en veninde, som både solgte undertøj og ejede en fabrik.

Valkyrie Lingeri

  • Netbutik, der holder til i Billund.
  • Etableret i begyndelsen af 2020.
  • Sælger lingeri til kvinder med en større barm.
  • Drives af Kristina Kirija.
  • Læs mere om butikken på: valkyrielingeri.dk

Veninden var på randen af konkurs, så Kristina Kirija trådte til og købte undertøj af hende, og noget af det solgte hun videre til venner og bekendte.

Valkyrie Lingeri er en netbutik, men kunder har mulighed for at komme forbi Kristina Kirijas hjem og se undertøjet. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Så fik jeg den idé, at jeg måske kunne åbne min egen webshop, siger Kristina.


Valkyrie Lingeri skal vokse, så flere kvinder med en større barm kan få undertøj, der gør dem glade

Kristina Kirija


Venindens virksomhed blev reddet, og hun leverer den dag i dag stadig lingeri til Kristinas netbutik. Og selvom det er nyt for letten at sælge varer over nettet, er salgsverdenen ikke fremmed for hende, for da hun boede i Letland, var hun en del af familiens tøj- og skoforretning.

- Undertøj er dog noget anderledes, understreger hun og fortsætter:

- Lingeri er mere individuelt, fordi kvinder har meget forskellige størrelser.

Annonce

Virksomheden skal vokse

Foruden Valkyrie Lingeri driver Kristina også et rengøringsfirma på syvende år, og som planen er lige nu, fortsætter hun med begge virksomheder.

- Tiden vil vise, om jeg vælger udelukkende at fokusere på Valkyrie Lingeri, men lige nu fungerer det godt med begge jobs, fordi min familie også hjælper til, siger hun, men håber alligevel, at virksomheden med tiden vil vokse.

Valkyrie Lingeri blev startet i begyndelsen af 2020. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Valkyrie Lingeri skal vokse, så flere kvinder med en større barm kan få undertøj, der gør dem glade. Det skal dog ske stille og roligt, skridt for skridt.

Det vigtigste er og bliver kundernes tilfredshed.

Kristina Kirija er selvstændig med to forretninger - undertøjsforretningen og et rengøringsfirma. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Jeg elsker at have med andre mennesker at gøre, og jeg er glad, når kunderne er glade. Det bedste, jeg ved, er, når kunderne vender tilbage, og det oplever jeg allerede, at der er flere, der gør, så det er jo dejligt, lyder det fra den selvstændige kvinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce