Annonce
Billund Ugeavis

Kulturskolens nye sæson sætter fokus på fællesskaber og livsglæde

Kulturskolen har netop åbnet for tilmelding til 2021/2022 sæsonen, hvor der er især er fokus på fællesskaberne omkring passionen for fagene. Foto: PR

Billund: - At vores elever skal føle sig godt tilpas, har vi naturligvis altid haft til hensigt, siger kulturskoleleder Per Weile Bak, der netop har skudt tilmeldingen til Sæson 2021/22 i gang.

- Det er blevet tydeligere for os, hvor meget fællesskaberne er nøglen til bedre læring. Vi kender vist alle det stimulerende i at have nogle at dele vores passion med. Det har vi valgt at sætte større fokus på, siger kulturskolelederen.

På Kulturskolen har man allerede barslet med en kulturklub, hvor alle elever, uanset om de går til eneundervisning eller på hold, kan møde andre, der har smag for at blive bedre til deres interesse.

Annonce

Udvidelse og fordybelse

I Kulturskolens kommende sæson sker der også udvidelser på danseområdet. Den velbesøgte balletskole får følgeskab af moderne dans som fag. Her er der vel at mærke ikke tale om vals og cha cha cha, men om at bruge kroppen kreativt og alsidigt til at udtrykke historier og følelser til musik.


Vi kender vist alle det stimulerende i at have nogle at dele vores passion med. Det har vi valgt at sætte større fokus på.

Per Weile Bak


For de male- og tegneinteresserede er der også et nyt tilbud. I billedkunstafdelingen udvides der med et hold for dem, som vil dykke ned i kunstens forskellige teknikker og færdigheder.

Dette hold bliver en pendant til Kulturskolens tiltag for særligt tegneinteresserede. Dermed er det nye hold samtidig en udvidelse af institutionens talentarbejde.

Kulturskolen tager hul på den kommende sæson til august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tanja hjælper familier med 'coronahunde': - Hunden elsker dig, hvis den ved, hvad den ikke må

Billund Ugeavis

Bryghuset kan se muligheder i de unge: - Det skal ikke være sådan noget med, den ene pige holder håret for den anden.

Annonce