Annonce
Billund Ugeavis

Læserbrev: Hurra for længe ventede forbedringer på cykelstierne

En chikane, der chikanerer urimeligt. Stien leder ind til Vandværksstien fra Kærhusvej. Foto: privat
Annonce

Læserbrev: Hvor blev jeg glad, da jeg på min lange søndags-hunde-luftetur krydsede Kærvej og opdagede, at den umulige chikane mellem Plougslundvej og Egevænget var ved at blive udskiftet. Alligevel blev jeg betænkelig, da der i længere tid blot var monteret en bøjle, der rakte over midten af stien – altså for lang.

Bekymringen blev ikke mindre, da jeg søndagen efter ville køre igennem mellem Egevænget og Fyrrevænget. Min skepsis for overlappende bøjler blev vendt til glæde, da jeg ugen efter kørte gennem samtlige udskiftninger i Mølleparken og Sønderkær (til gengæld er jeg uforstående overfor, at bøjlerne ikke blev flyttet ud til de gennemgående cykelstier). Men de nye chikaner må virkelig glæde mange cyklister, som dagligt må igennem flere (som jeg gjorde i 80’erne).

Så nu har jeg blot to anker: At bøjlen, der rækker over midten af stien mellem Egevænget og Fyrrevænget, skiftes til en kortere og så er der den gamle umulius ude ved Kærhusvej ind til det, jeg kalder Vandværksstien. Da jeg for nylig igen ville prøve, om jeg kunne køre reglementeret igennem, baldrede mit venstre knæ i bøjlen – så der er en årsag til, at der er skæmmende spor udenom bøjlerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Michael er ny Rema 1000-købmand i Billund: - Kunderne kan tillade sig at være kræsne med, hvor de handler, så tingene skal være i orden

Annonce