Annonce
112

Lalandia-tyv sendt bag tremmer i fire uger

En 38-årig kvinde er mistænkt for at stå bag en stribe indbrud i Lalandia-sommerhuse i Billund. Derfor er hun nu fængslet i fire uger. Arkivfoto
38-årige kvinde er mistænkt for at stå bag en stribe indbrud i Lalandia-sommerhuse. Derfor sidder hun nu bag tremmer i de kommende fire uger.
Annonce

Billund: Politiet har muligvis fået fingrene i bagmanden til nogle af de mange indbrud, der gennem den seneste tid er blevet begået i sommerhusene ved Lalandia. I hvert fald er en 38-årig kvinde fra lokalområdet blevet sendt bag tremmer i de kommende fire uger, fordi hun er mistænkt for at stå bag en række indbrud i sommerhusene.

Den 38-årige kvinde er sigtet for en lang stribe forhold, der udover indbrud i sommerhuse tæller tyveri af en bil, tyveri af nummerplader og øvrige tilfælde af tyveri. Nogle af anklagerne kunne hun godt erkende, da hun blev stillet for en dommer.

- Hun kunne erkende nogle af forholdene, men ikke dem alle, fortæller Lene Kirkegaard, der mødte som anklager i sagen for Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Flere indbrud på samvittigheden

Faktisk er det ikke mange uger siden, at den 38-årige kvinde senest blev stillet for en dommer. Også ved den lejlighed var hun anklaget for en række indbrud, men her valgte retten, at det ikke var farligt at lade hende være på fri fod.

- Hun blev fremstillet for i alt 10 forhold. De første fem forhold er hun blevet fremstillet for en gang tidligere, men der blev hun løsladt af landsretten. Nu er hun så sigtet for yderligere to indbrud ved Lalandia efter løsladelsen. Men dem nægter hun, fortæller Lene Kirkegaard.

At den 38-årige kvinde blev taget for flere indbrud blot få uger efter, at hun senest var stillet for en dommer i et grundlovsforhør, var afgørende for byretten i forhold til at beslutte, at hun i de kommende fire uger skal sidde bag tremmer, mens politiet arbejdere videre med at samle beviser.

Dermed kan de - i hvert fald for en kort stund - ånde lettet op i Lalandia. Med efterårsferien lige om hjørnet er der udsigt til massiv aktivitet i og omkring feriecentret, men forhåbentlig bliver det en kende mere roligt med en af de faste indbrudstyve bag tremmer.

Den 38-årige kvinde blev anholdt sammen med sin 41-årige kæreste. Han er dog blevet løsladt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce