Annonce
Billund Ugeavis

Lego Fonden styrker indsatsen for autistiske børn

Lego Fonden og Play Included, der har arbejdet med brick-by-brick-metoden siden 2004, styrker nu indsatsen for børn med autisme. Foto: PR

Billund: Lego Fonden og Play Included går sammen om at styrke og skalere brick-by-brick-programmet og gøre en indsats for neurodiverse børn i forbindelse med verdens autismedag den 2. april.

Samarbejdet er baseret på en fælles overbevisning om, at alle børn skal have lige muligheder for at udvikle de nødvendige færdigheder for at trives i det 21. århundrede, såsom sociale kommunikationsfærdigheder. Her skal brick-by-brick læring gennem leg-konceptet udvides, så man kan nå ud til flere børn fra fem til 18 år, som kan drage fordel af programmet.

Autistiske børn kan have brug for ekstra støtte til social kommunikation. Her kan brick-by-brick-programmet hjælpe med at gøre interaktioner mere meningsfulde og engagerende gennem klare roller, regler og aktiviteter.

- Play Includeds arbejde med brick-by-brick-programmet er inspirerende. Det er et ægte vidnesbyrd om Lego Fondens filosofi om læring gennem leg, siger Michelle Ndebele, specialist i sundhed og leg hos Lego Fonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce