Annonce
Billund Ugeavis

Lego Fonden og UNHCR-partnerskab skal hjælpe flygtningebørn i Etiopien

Gennem partnerskabet bygger Lego Fonden på sit igangværende engagement i Østafrika via projektet Play Matters, mens UNHCR udvider sit eksisterende engagement med private virksomheder og fonde indenfor digital læring. Foto: UNHCR / Diana Diaz
Lego Fonden og UNHCR er gået sammen i et nyt partnerskab, der skal styrke flygtningebørns uddannelsesmuligheder i Etiopien.

Billund: Lego Fonden og UNHCR har netop offentliggjort et nyt partnerskab, som skal skabe innovative løsninger til at sikre, at flygtningebørn i Etiopien fortsat kan lære gennem leg under covid-19.

- Sammen bygger Lego Fonden og UNHCR på vores respektive styrker for at bringe læring gennem leg til de sværest tilgængelige og mest trængende flygtningebørn i Etiopien. På den måde vil vi fremme bredden af ​​børnenes færdigheder og understøtte deres udvikling, så vi hjælper dem med at udvikle deres fulde potentiale, fortæller Sarah Bouchie, chief impact officer hos Lego Fonden.

Annonce

Leg skal fremme læring

Lærere, forældre og andre forsørgere vil få træning, mens flygtningebørn vil blive tilbudt legebaserede aktiviteter, adgang til undervisningsmateriale og legesæt med legoklodser.


I UNHCR er vi derfor meget glade for at samarbejde med Lego Fonden om dette projekt.

Henrik M. Nordentoft


- Under en pandemi er det ekstremt udfordrende/svært at holde uddannelsesprogrammer i gang for nogle af verdens mest sårbare børn, men det kan gøres gennem samarbejde, opfindsomhed og ved at finde nye måder at overvinde udfordringerne, siger Henrik M. Nordentoft, UNHCR’s repræsentant for de nordiske og baltiske lande, og fortsætter:

- Det kræver både høj- og lavteknologiske løsninger. Og det kræver stærke partnerskaber med den private sektor. I UNHCR er vi derfor meget glade for at samarbejde med Lego Fonden om dette projekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce