Annonce
Billund Ugeavis

Lego House åbner igen 22. juni

Mandag den 22. juni slår Lego House igen dørene op for gæster. Efter hver dag vil huset blive tømt for legoklodser, som kommer i karantæne, inden de igen kan blive brugt. Arkivfoto: Søren Gylling
Efter hver åbningsdag i Lego House bliver huset tømt for legoklodser, som får 72 timers karantæne, inden gæster igen kan få fingrene i dem.
Annonce

Billund: Mandag den 22. juni åbner dørene igen til oplevelseshuset Lego House i Billund.

Alt er dog langt fra som før coronakrisen. Der vil være en stram styring med, hvor mange gæster der er inde i huset, og derfor skal alle - også indehavere af sæsonkort - bestille tid online inden ankomsten.

- I Lego House er vi i sagens natur vilde med at bygge med legoklodser, og hos os rører man ved mange legoklodser under et besøg. Derfor har det været meget vigtigt for os først at åbne, når vi selv vurderede, at vi kan tilbyde en tryg oplevelse i Lego House – og det kan vi nu. Vi har nogle meget gennemtænkte løsninger, som gør, at vores gæster kan lege og have det sjovt, men samtidig passe på sig selv og hinanden, siger Jesper Vilstrup, der er administrerende direktør i Lego House, ifølge en pressemeddelelse.

Alle de legoklodser, der findes i Lego House, vil blive udskiftet hver dag. Herefter vil de komme i karantæne i 72 timer, inden de igen kan få lov at passe deres job som byggeklodser i oplevelseshuset.

- Vi stræber efter at have de højeste rengøringsstandarter og har intensiveret rengøringen drastisk, blandt andet med brug af et desinfektionsmiddel godkendt af Statens Serum Institut, siger Jesper Vilstrup, som desuden lover gæsterne god mulighed for at få sprittet hænder.

- Håndhygiejne er den vigtigste faktor i forhold til smittespredning. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at give de bedste betingelser for optimal håndhygiejne i Lego House med mange tilgængelige håndspritdispenserer i hele huset, siger han.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce