Annonce
Billund Ugeavis

Legoland åbner på mandag: God plads og åbne forlystelser

Alle forlystelser er åbne, når Legoland slår dørene op. PR-foto
Når Legoland åbner på mandag vil mindre end 10 procent af parkens sædvanlige kapacitet blive udnyttet, og der vil være stor fokus på rengøring.
Annonce

Billund: Når Legoland på mandag for første gang i år slår dørene op for gæster, bliver det samtlige aktiviteter i parken, der kommer til at holde åbent.

Det har ellers været på tale, at visse rutsjebaner måtte holdes lukket, men selvom det indebærer en del restriktioner, vil der blive åbnet hele vejen rundt.

- Som retningslinjerne er lige nu, må vi kun sende ét selskab afsted ad gangen i nogle af vores rutsjebaner, men vi har valgt, at vi alligevel vil åbne med alle vores rutsjebaner. Det kommer naturligvis til at give ekstra ventetid ved nogle af forlystelserne, men når vi samtidig arbejder med en begrænset kapacitet i parken, så forventer vi, at der bliver gode muligheder for at få prøvet en masse forlystelser, siger Legoland-direktør Christian Woller ifølge en pressemeddelelse.

Som retningslinjerne er lige nu, må vi kun sende ét selskab afsted ad gangen i nogle af vores rutsjebaner, men vi har valgt, at vi alligevel vil åbne med alle vores rutsjebaner.

Christian Woller, direktør, Legoland

Annonce

Første dag for sæsonkort-holdere

Mandag er det udelukkende gæster, der har et sæsonpas og som på forhånd har booket adgang, der kan komme i Legoland. Planen er, at det hen over sommeren indtil slutningen af august stadig vil være nødvendigt at booke besøg.

Det betyder også, at der langt fra vil være mange mennesker samlet, som det tidligere år har været tilfældet. På den første åbningsdag bliver det mindre end 10 procent af Legolands sædvanlige kapacitet, der bliver givet plads til. Det vil ske for at sikre, at der god plads mellem gæsterne.

- Det skal som altid være en sikker og tryg oplevelse at besøge Legoland, og derfor lægger vi stille og roligt ud den første dag, og så øger vi gradvist vores kapacitet derfra. Der vil være god plads i parken, så det er muligt at holde afstand til de øvrige gæster, både når man går rundt, og når man venter ved en af forlystelserne, og så er der naturligvis også masser af håndsprit, siger Christian Woller.

Legoland har desuden skruet op for rengøringen, og de medarbejdere, der er nødt til at komme tæt på gæsterne for at tjekke, om de er spændt ordentligt fast i forlystelserne, vil bære visir.

Kæmpe investering udskudt

Legoland skulle ved åbningen af 2020-sæsonen har indviet The Lego Movie World, som med en pris på mere end 100 millioner kroner er Legolands største investering nogensinde. Også det fik coronakrisen imidlertid sat en stopper for.

Selvom Legoland åbner fra mandag den 8. juni, er det besluttet, at indvielsen af The Lego Movie World skubbes til 2021.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce