Annonce
Billund Ugeavis

Legoland Billunds tre overnatningssteder har fået et miljømærke

Thomas Tøstesen er leder for Legolands tre overnatningssteder. PR-foto: Legoland
Hotel Legoland, Legoland Holiday Village og Legoland Castle Hotel er blevet Green Key certificeret efter flere års målrettet indsats.

Billund: Efter en langsigtet og målrettet indsats kan Legoland Billund glæde sig over, at alle parkens overnatningssteder får tildelt turismens mest udbredte miljømærke, Green Key. Green Key certificeringen giver de tre overnatningssteder mulighed for at kunne dokumentere et langvarigt og bæredygtigt fokus, og det bliver gæsternes garanti for en stor miljøindsats, der skal sikre gode oplevelser i bæredygtige rammer.

Det skriver parken i en pressemeddelelse.

- Vi er enormt stolte af, at alle vores overnatningssteder er blevet Green Key certificeret. På tværs af vores tre overnatningssteder har vi arbejdet målrettet på at forbedre vores klima- og miljøbelastning, og det betaler sig nu med denne certificering, siger Thomas Buch Tøstesen, der er Hotel Director i Legoland Billund.

Annonce

Lavere elforbrug

Hos Legoland Billund har arbejdet med de grønne tiltag stået på i mange år. Et godt eksempel er, at elforbruget på Hotel Legoland fra 2015 til 2019 faldt med 11 procent, fordi belysningen løbende er blevet udskiftet til LED belysning, og fordi ventilations- og køleanlæg er blevet udskiftet med mere energieffektive anlæg.

- Vi har arbejdet rigtig meget med energibesparende tiltag i mange år. Certificeringen er en del af et større og større fokus på bæredygtighed, klima og miljø i Legoland generelt, siger Thomas Buch Tøstesen.

Annonce

Arbejdet med grønne tiltag fortsætter

Selvom Green Key certificeringen er i hus, kommer medarbejderne på de tre overnatningssteder ikke til at læne sig tilbage. Green Key certifikatet stiller store krav til, at Legoland Billund fremadrettet træffer endnu flere miljøbevidste og bæredygtige valg, og giver samtidig virksomheden en struktureret og fokuseret tilgang til at kunne udføre dem.

- Som Green Key certificeret virksomhed forpligter vi os til de nye krav og retningslinjer, der følger med ordningen. Derfor er certifikatet også garant for, at vi i Legoland Billund fortsat bliver ved med at udvikle os, og hæver barren for de grønne tiltag, vi arbejder målrettet hen mod, siger Thomas Buch Tøstesen.

Annonce
Billund Ugeavis

Garden spiller med proffer - og du kan lytte med. Det er helt gratis

Annonce
Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Annonce
Billund Ugeavis

Den nye kultursatsning i Billund har fået egen bestyrelse: Tidligere byrådsmedlem og kendt brudekjole-direktør er med

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

SkoUniverset et år efter: Vil tiltrække kunder fra omegnsbyerne

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Billund Ugeavis

En hyldest til Legos 'Super Ole': Internationale teaterfolk og lokale børn er på scenen i teaterstykke om Billunds visionære erhvervsmand

Billund Ugeavis

Lise har startet legegruppe for hjemmepassere i Billund

Billund Ugeavis

Højgaard-brødre er blevet æresmedlemmer af Gyttegård

Billund Ugeavis

ABC Lavpris vil dække kundernes behov for alle dagligvarer - den formel har fungeret i 40 år

Billund Ugeavis

Jane og Brian modtager Årets Skulderklap i Vorbasse

Billund Ugeavis

Grindsted får vaccinationscenter i Magion

Billund Ugeavis

Få din helt egen legomodel udstillet i Legoland

Billund Ugeavis

Kattens Værns internat er Billunds nye udflugtssted - og med lidt til hunde

Annonce