Annonce
Billund Ugeavis

Legoland er klar med parkens splinternye Lego Movie-område: Oplev Skandinaviens første flyvende-biograf-forlystelse

Lego Movie World åbner den 21. april og er parkens hidtil største investering. PR-foto
Der er blevet ventet ekstra længe på årets kæmpestore nyhed i Legoland. The Lego Movie World skulle have slået dørene op i 2020, og nu kan gæsterne endelig tælle dagene til, at de kan sætte sig til rette i Skandinaviens første flyvende-biograf-forlystelse.

Billund: Fredag den 21. maj klokken 11.00 åbner Legoland portene til et helt nyt land.

The Lego Movie World, som oprindeligt skulle se dagens lys til sæsonstart i 2020, åbner officielt i i forbindelse med, at alle de indendørs forlystelser må få besøg af gæsterne igen.

- Vi tæller i den grad ned til den 21. maj, hvor vi endelig kan åbne The Lego Movie World, som vi har ventet meget, meget længe på. Det er en gennemtematiseret oplevelse, hvor vores gæster vil føle, at de træder helt ind i det kendte univers fra legofilmene, og midt i det hele åbner vi en unik forlystelse, man ikke kan prøve andre steder i Skandinavien, siger Christian Woller, direktør i Legoland i en pressemeddelelse.

Annonce

The Lego Movie World er lavet i samarbejde med "Warner Bros. Consumer Products", og er inspireret af karaktererne og temaerne fra "Lego Filmen" og "Lego Filmen 2".

Det første flying theater i Skandinavien

Man kommer ikke til at sidde stille foran den gigantiske skærm, når Legoland bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får en flying theater-forlystelse - en slags flyvende biograf. I "Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight" svæver gæsterne rundt i legokarakteren Emmets sofa, mens de oplever en medrivende film på en kæmpestor 180 grader kuppelskærm, der matcher sofaens bevægelser. Man vil også mærke vind i håret, se tåge omkring en og blive udsat for forskellige dufte i luften undervejs.

Lego Movie World

Et tematiseret område, der bygger på filmene "Lego Filmen" og "Lego Filmen 2".

Åbner: 21. maj 2021.

Areal: 5.000 m2

Største investering i Legolandparken til dato.

Forlystelser:

  • Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight, Flying Theater, – en 180 graders svævende eventyrsoplevelse.
  • Apocalypseburg Sky Battle – 14 meter høj aerobat forlystelse med 360 graders rotation.
  • Unikitty’s Disco Drop – droptårn med udsigt til kildeture og diskostemning.
  • Legeplads: Legepladsen er et 10 meter højt legetårn målrettet de mindre børn med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter.

- Den store skærm og bevægelserne gør, at man oplever det som at flyve inde i filmen og bliver draget ind i Lego Movie-universet, siger Christian Woller.

På flyveturen kan gæsterne blandt andet se frem til at komme en tur op i rummet, flyve forbi pirater og opleve nogle af de kendte områder fra legofilmene.

Annonce

Flyv rundt i 14 meters højde

The Lego Movie World kommer også til at byde på en anden højtflyvende nyhed, som henvender sig til de lidt større børn og de voksne legebørn. I "Apocalypseburg Sky Battle" skal gæsterne styre deres eget fly og selv bestemme, hvor meget flyet skal rotere.


The Lego Movie World får en rigtig god sammensætning af forlystelser og aktiviteter for hele familien, så der er ingen tvivl om, at vi glæder os rigtig meget til at kunne tilføje endnu et fantastisk land til Legolandoplevelsen.

Christian Woller


- Det er en rigtig sjov forlystelse, hvor der kommer fart på, og hvor man godt kan nå at blive lidt rundtosset, inden man lander med flyet igen. Så man skal helst ikke være alt for bange for at få hovedet nedad, siger Christian Woller.

Annonce

Sjov for hele familien

Der bliver også mulighed for at nyde udsigten fra et droptårn, der bygger på Unikitty karakteren fra Lego Movie-universet. Her venter et 12 meter højt tårn, hvor det går op og ned med masser af sus i maven undervejs.

En anden central del af området bliver et 10 meter højt legetårn udformet som legofilm karakteren Bennys rumskib med mulighed for masser af fysisk leg.

- The Lego Movie World får en rigtig god sammensætning af forlystelser og aktiviteter for hele familien, så der er ingen tvivl om, at vi glæder os rigtig meget til at kunne tilføje endnu et fantastisk land til Legolandoplevelsen, siger Christian Woller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Billund Ugeavis

Bryghuset kan se muligheder i de unge: - Det skal ikke være sådan noget med, den ene pige holder håret for den anden.

Annonce