Annonce
Billund Ugeavis

Corona udskød åbning: Nu forlænger Legoland sæsonen

Legoland forlænger sin sæson med to weekender. PR-foto
En sæson, der begyndte med at være forkortet, bliver nu forlænget. Legoland holder åbent to weekender yderligere i november, så gæster får mulighed for flere ture i forlystelserne ovenpå en udfordrende sæson 2020
Annonce

Billund: Legoland skulle være åbnet sidst i marts, men endte med først at åbne i begyndelsen af juni grundet covid-19 situationen. Nu bliver sæsonen forlænget med to weekender, så gæster kan komme i parken helt indtil den 15. november.

- Efter en på alle måder anderledes og forkortet sæson, er det dejligt, at vi kan forlænge vores sæson lidt den anden vej, så gæsterne får flere muligheder for at besøge os i år. Vi har været afventende, situationen taget i betragtning, men vi er sikre på, at gæsterne ikke har noget imod ekstra åbningsdage, siger Christian Woller, direktør i Legoland i en pressemeddelelse.

Helt konkret får Legoland fire åbningsdage mere i 2020, nemlig lørdag-søndag i uge 45 og 46.

Annonce

Et udfordrende år

De flere åbningsdage kan dog ikke redde et år med store udfordringer, men med en stor nyhed i vente til næste år, er der grund til at se positivt frem mod 2021.

Lego Movie World skulle oprindeligt have været åbnet i 2020. PR-foto

- Det er ingen hemmelighed, at det har været et udfordrende år for os med alle de ting, covid-19 nu har bragt med sig. Vi vælger dog at se positivt frem med næste år, hvor vi glæder os rigtigt meget til at åbne vores største nyhed til dato The Lego Movie World. Forhåbentligt bliver 2021 også et år, hvor flere turister har mulighed for at besøge os, så endnu flere kan se det fantastiske nye område, vi får i parken, siger Christian Woller.

Legoland og det nye område åbner efter planen sidst i marts til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce