Annonce
Billund Ugeavis

Legoland holder halloween

Børnene kan tage deres forældre i hånden og gå på "Brick or Treat"-jagt hos de skræmmende hyggelige væsener, der bor i små huse i parken. Pressebillede

Fra 7. oktober til den 4. november spreder (u)hyggen sig i Legoland, når parken forvandles i anledningen af Halloween. Børnene kan møde magiske væsener til "Brick or Treat" i efterårsferien, hvor der vil være aftenåbent med stort Halloween fyrværkeri.

Annonce

Billund: Også i år skrues op for den uhyggelige stemning i Legoland, når parken får en stor orange overhaling til Halloween. Tusindvis af græskar, spindelvæv og skræmmende væsner kommer til at præge parken, og så er selfie-spot nummer et klar til at blive indtaget i form af det store Lego-græskar, der er bygget af mere end 100.000 klodser.

- Vi glæder os til årets Halloween. Det bliver lidt skræmmende, men mest af alt hyggeligt, når parken får en ægte Halloween makeover med tusindvis af græskar og hyggelige lys. Det giver en helt speciel stemning både blandt medarbejdere og gæster, og især når mørket falder på, og parken bliver lidt mere uhyggelig, siger Pernille H. Steffensen, der er event manager i forlystelsesparken, via en pressemeddelelse.

I skolernes efterårsferie sættes ekstra tryk på gysen, når parken holder aftenåbnet til klokken 21, og flere forlystelser er åbne til klokken 20. Blandt dem er den populære Polar X-plorer og årets nyhed Flying Eagle.

Børnene kan også tage deres forældre i hånden og gå på "Brick or Treat"-jagt hos de skræmmende hyggelige væsener, der bor i små huse i parken, ligesom der vil være en række forskellige Halloween byggeaktiviteter at deltage i.

Når lukketid nærmer sig, vil der hver aften i efterårsferien undtagen søndag 21. oktober være et kæmpe Halloween-fyrværkerishow klokken 20 over kongeborgen i Knights' Kingdom.

- Brick or Treat er vores helt egen udgave af det kendte "trick or treat", som vi første gang introducerede i 2016. Vi har valgt at gentage successen igen i år og give vores gæster mulighed for at møde vores (u)hyggelige væsner såsom varulve, hekse og skøre professorer, fortæller Pernille H. Steffensen i pressemeddelelsen.

Under Halloween vil der også være mulighed for at støtte den velgørende fond Merlins Magiske Tryllestav. For 20 kroner er det muligt at købe et græskar og tage det med sig hjem til pynt eller sjove udskæringer.

Pengene fra græskarsalget går ubeskåret til Merlins Magiske Tryllestav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce