Annonce
Billund Ugeavis

Legoland inviterer til ’Jul på Hotel Legoland’

Legoland lancerer et nyt julekoncept på hotellet. PR-foto
Legoland lancerer et helt nyt julekoncept for børnefamilier på Hotel Legoland. Prøv for eksempel lego-juletoget i Legoland, besøg nissernes værksted eller hils på julemanden.
Annonce

Billund: Det er normalt ikke børn, man møder flest af på Hotel Legoland, når Legoland er lukket for sæsonen, men i år bliver det anderledes, for parken satser på et helt nyt julekoncept for børnefamilier, der booker et særligt juleophold på Hotel Legoland fra den 20. november og fire weekender frem.

- Nu prøver vi at lave et helt nyt julekoncept for børnefamilierne på Hotel Legoland med spændende juleaktiviteter på hotellet, og der vil også være mulighed for at få en tur i Juletoget og andre udvalgte aktiviteter i Legoland, siger Christian Woller, direktør i Legoland i en pressemeddelelse.

På Hotel Legoland vil man for eksempel kunne lave sit eget legojulepynt, der vil være bolcheværksted og biograf, og så kan man også møde julemanden. Det er også muligt at tjekke ind på værelset allerede fra klokken 11.00, så der er god tid til at prøve de mange aktiviteter.

- Det kommer til at emme af julestemning på Hotel Legoland. Det bliver naturligvis med god afstand. Det har vi øvet os på igennem hele sæsonen i Legoland, så vi er efterhånden i træning med at give fantastiske oplevelser til vores gæster på afstand, siger Christian Woller.

Annonce

Fuld fokus på sikkerhed og mange coronatiltag

Som altid er der fuld fokus på sikkerheden for gæsterne, når de besøger Legoland. Der er masser af spritdispensere, der er skruet op for rengøringen, og så er der god plads og mulighed for at holde afstand til de øvrige familier.

- Det er altafgørende i disse tider, at det er trygt og sikkert at besøge os, og vi har skruet helt op for sikkerheden, så det først og fremmest er muligt at holde god afstand til de øvrige familier, og så overholder vi naturligvis alle krav fra myndighederne, siger Christian Woller.

Der vil for eksempel kun være plads til to familier i hvert rum, når der skal laves bolcher, ligesom alt bliver afsprittet, inden der kommer nye gæster til.

Det nye juleophold på Hotel Legoland kan bookes på Legolands hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce