Annonce
Billund Ugeavis

Legoland udskyder åbning igen

Legoland udskyder åbning til 24. april. PR-foto: Legoland
Det bliver først sidst i april, at Legoland slår dørene op - godt en måned senere end først planlagt
Annonce

Billund: Først blev åbningen af Legoland udskudt fra 28. marts til 4. april, men grundet den nuværende situation med coronavirus har parken valgt at udskyde åbningen endnu engang.

Som planen er nu, åbner Legoland først den 24. april.

- Sikkerhed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet i Legoland, og vi følger udviklingen omkring coronavirus meget tæt. På baggrund af regeringens mange tiltag er åbningen af Legoland udskudt til den 24. april 2020. Vi er naturligvis meget kede af at måtte skuffe dem, der havde planer om at besøge os i den periode, hvor der nu vil være lukket, skriver Legoland på deres hjemmeside.

Annonce

Billet gyldig i hele 2020

Har man allerede købt en billet i perioden til og med den 24. april, vil den ifølge hjemmesiden være gældende på en vilkårlig åbningsdag, når parken får mulighed for at åbne.

Sæsonpasgæster får en lidt kortere sæson, og derfor har Legoland desuden besluttet, at alle med sæsonpas til Legoland får en valgfri dag, hvor de kan tage en ven med gratis. Parkens ordning med at få en fribillet til en ven efter tre besøg i en bestemt periode, vil stadig være gældende. Perioden er dog forlænget til og med den 30. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce