Annonce
Billund Ugeavis

Lene vil gerne hjælpe: - Var mine børn 3 og 5 år, ville jeg ønske, jeg kunne få hjælp fra andre

Lene Kjærhus Mikkelsen er en af de mange borgere, der står til rådighed for amdre i denne tid. Arkivfoto
Lene Kjærhus Mikkelsen har valgt at stå til rådighed for borgere i Billund, der enten mangler hjælp til indkøb eller børnepasning.
Annonce

Billund: Lene Kjærhus Mikkelsen er en af de mange borgere, der gerne vil hjælpe andre, som måtte have brug for det i denne tid. Derfor lagde hun torsdag et opslag på Facebook, hvor hun blandt andet tilbyder at købe ind eller passe børn for borgere i Billund.

- For mig er Facebook den platform, hvor jeg bedst kan sprede budskabet ud i Billund, fordi jeg kender mange i byen, som jeg er venner med på Facebook, og så er jeg i en position, hvor jeg har mulighed for at hjælpe, siger Lene Mikkelsen, der er en aktiv del af foreningslivet i Billund.

Det var dog ikke uden betænkeligheder, at hun slog sit tilbud om hjælp op på det sociale netværk.

- Det er ikke for rosens skyld, men jeg kan ikke se, hvordan jeg ellers kan nå ud til folk og sige, jeg gerne vil hjælpe, siger hun.

Annonce

Mand i karantæne

Baggrunden for opslaget er også, at hun selv har mærket at stå i en situation, hvor hun havde brug for hjælp.

- Det kommer på baggrund af, at min mand er i karantæne i vores sommerhus, fordi han har været i berøring med en coronasmittet, siger Lene Mikkelsen.

Hun understreger, at manden ikke er syg og ikke har været i kontakt med familien, så hverken hun eller børnene har haft mulighed for at blive smittet. De har desuden været i kontakt med myndighederne.

Men med en mand, der nu er væk i 14 dage, har Lene Mikkelsen og deres to drenge på 12 og 13 år måttet omstille sig.

- Jeg har haft et par veninder, som har tilbudt at hjælpe mig, hvis der blev noget i forhold til arbejde og drengene. Så tænkte jeg, at jeg kunne da også give en hjælpende hånd, hvis andre var i samme nød, forklarer Lene Mikkelsen.

Annonce

Andre folks børn

Lene Kjærhus Mikkelsen har stadig et arbejde i Billund Lufthavn at passe, men tilbyder i sit opslag at passe eller holde øje med andre børn hjemme hos sig selv på to af hendes fridage i næste uge.

- Mine børn kan klare sig selv, mens jeg er på arbejde, men var de 3 og 5 år, ville jeg ønske, jeg kunne få hjælp fra andre, siger Lene Mikkelsen, der ikke er betænkelig ved at lukke andre folks børn ind i sit hjem.

- Jeg har bestemt mig for, at hvis folk henvender sig, så mødes vi og tager en snak. Det vil hovedsageligt være folk, der kender mig, for det er dem, der ser mit opslag. I bund og grund tror jeg ikke, der er nogen, der henvender sig, hvis de ikke kender mig eller ved, hvem jeg er, for jeg ville ikke selv aflevere mine børn, hos nogen, jeg ikke kender, siger Lene Mikkelsen.

Hendes drenge er også klar på at være legeonkler en dag eller to.

- Vi laver stadigvæk lektier og har fjernundervisning, men jeg tænker, det også kunne være en god læring for børnene i forhold til, at vi står sammen og hjælper hinanden i sådan nogle situationer.

Der er endnu ingen, der har henvendt sig til Lene Mikkelsen og bedt om hendes hjælp til indkøb eller børnepasning.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce