Annonce
Billund Ugeavis

Lidl bliver sponsor for Legoland

For at fejre det nye sponsorat holder Lidl en konkurrence på Lidl Danmark-facebooksiden, hvor man skal bygge sin lokale Lidl-butik i legoklodser. Vinderen modtager et gavekort på 10.000 kroner fra Lidl. PR-foto: Legoland

Billund: Når Legoland åbner i år, bliver det med dagligvarekæden Lidl som ny sponsor. Lidl Danmark har nemlig tegnet et sponsorat af forlystelsesparken Legoland i Billund frem til og med 2023. Fremover vil man som noget helt nyt i Miniland kunne se en Lidl-butik med varelastbiler.

- I Lidl vil vi gerne lave endnu flere tiltag for børnefamilierne, end vi allerede gør. Sponsoratet af Legoland er en rigtig fin måde for os at gøre os attraktive over for de gæster, der besøger Legoland, fortæller indkøbsdirektør i Lidl Danmark, Rasmus Pape, der også er klar med fordele til Legoland i Lidls kundeapp.

- Vi er meget glade for at have indgået et nyt partnerskab med Lidl. Vi er overbeviste om, at det fremtidige samarbejde kommer til at skabe stor værdi for begge parter. Lidl er en spændende virksomhed i stor udvikling og derfor er Lidl også en attraktiv samarbejdspartner for Legoland, siger Anders Bergen, senior partnership manager i Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce